AlexTeacher

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 29.01.2015

RETETE182
PRIETENI111
Articole

Cum se transeaza un pui

In Tehnici, la: 8 Mai 2017

E bine sa stii sa portionezi un pui pentru ca asfel vei plati mai putin pe pulpe, aripioare si piept, daca le cumperi separat platesti mai mult pe kilogram. De asemenea o sa iti ramana cateva bucati si daca le fierbi cu legume vei avea un stock numai bun, concentrate si poti inlocui cuburile de...

Cum se prajeste corect pestele file

In Tehnici, la: 28 Apr 2017

Mai intai scoate toate oasele.  Apoi taie pestele in bucati de 100 -120 grame, portia potrivita.  Fa cate 2 crestaturi pe partea nu pielea, nu foarte adanci. Pielea crocanta a pestelui mai este denumita si “baconul marii”. Condimenteaza fileurile cu sare si piper....

Cum se curata un avocado

In Tehnici, la: 6 Mar 2017

Avocado este singurul fruct care contine grasimi si mai ales “ grasimi bune” - grasimi mononesaturate. Daca il folosesti in salate, in sosuri sau chiar ca baza pentru prajituri, te ajuta si in curele de slabire. Avocado este foarte satios si o sa iti tina de foame timp indelungat....

Scoala de gatit - Cum se curata rodia

In Tehnici, la: 27 Feb 2017

Rodia este un fruct bogat in vitamine si antioxidanti. O singura rodie pe zi asigura 40% din doza zilnica recomandata de vitamina C pentru adulti, este bogata in acid folic si vitaminele A si E. Acest fruct contine de 3 ori mai multi antioxidanti decat vinul rosu sau ceaiul verde. Consumul de...

Ce ne face sa fim toleranti?

In Cu de toate, la: 28 Feb 2015

sursa: www.amretete.ro Noi ca si romani pornim de la inceput cu un handicap. Nu-mi place sa o recunosc pentru ca n-am fost niciodata de acord cu faptul ca cineva are dreptul sa ma judece inainte de a ma cunoaste. Dar ma dezmeticesc repede si constat intr-un timp relativ scurt ca acel cineva...

E greu sa fii perfectionist

In Cu de toate, la: 24 Feb 2015

Sursa: www.amretete.ro Au trecut aproape 2 ani de la ultima postare pe blogul personal si ma tot gandesc sa-i fac un extreme makeover. Ma simt totusi de parca am gasit o carte veche in pod, din care-am citit nu mai mult de o suta de pagini, pe care-o scutur de chintale de praf si continui de...

Acum 14 ani de Valentine's Day

In Cu de toate, la: 14 Feb 2015

Pe vremea cand aceasta sarbatoare mai reprezenta ceva :))) N-am mai postat pe blog de un an de zile, trebuie sa-i fac un extreme makeover, dar de unele lucruri imi aduc aminte cu foarte mare placere. Si-mi place ca am apucat sa le pun "pe hartie", sa le imortalizez pana nu devin un...

Afisate 1 - 7 din 7 articole    

Postari recente

publicat la 21.08.2018

Spaghetti carbonara

publicat la 23.05.2018

Supa de pui cu galuste

 
Camara Bucatarasilor

In cont 18

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]