Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 15.06.2013
Se bat albusurile cu zaharul cu mixerul pana la consistenta mai tare, se adauga galbenusurile unul cate unul, se adauga incet uleiul si apa, pe rand. Se baga coaja rasa de la portocala sau lamaie. Se incorporeaza faina incet si usor cu o lingura...
mai multe
publicat la 15.06.2013
Tava pentru servire Jalz Jalz
Lumanare parfumata
Set 3 rafturi de perete
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Set de 2 incaltatoare
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 12:26
pe 27.03 la 15:04
de Ksenya 5
pe 27.03 la 13:30
de Caty 2
pe 26.03 la 19:44
pe 26.03 la 18:04
de oanapl 7
15 comentarii
7 comentarii
de RODIMUR 8
6 comentarii
13 voturi
9 voturi
8 voturi
mihaelar63
vasimur
Rocsi
marcela1979 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mioritica 1
cristeena20 6
3400 puncte
Ksenya 5
2173 puncte
RODIMUR 8
2032 puncte
Catalina L 8
1627 puncte
oanapl 7
1573 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pandispan cu visine
Se bat albusurile cu zaharul cu mixerul pana la consistenta mai tare, se adauga galbenusurile unul cate unul, se adauga incet uleiul si apa, pe rand. Se baga coaja rasa de la portocala sau lamaie. Se incorporeaza faina incet si usor cu o lingura...