Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.05.2014
Faina se cerne intr-un vas incapator, iar in mijlocul ei se face o adancitura unde se dizolva drojdia in putina apa calduta si o lingurita de zahar. Se lasa maiaua sa fermenteze, aproximativ un sfert de ora. In acest timp se poate prepara...
mai multe
publicat la 17.05.2014
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Set de 250 forme pentru briose
Perna ergonomica Karll
Set de 4 pahare de whisky
Ciocan pentru carne
Perie de pantofi
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de laura_n 7
la 20:19
de gaby_duceag 8
la 18:28
de Bucataras 6
la 15:45
de Caty 2
la 14:16
de bucatarasa 1
la 12:15
10 comentarii
de Miha 9
9 comentarii
8 comentarii
11 voturi
10 voturi
9 voturi
Valclaudia
Rocsi
Bucataras Medi 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Cristi Roman 1
stelianaioana 1
teodora 1
Constelatialeu 9
4384 puncte
laura_n 7
2312 puncte
Rocsi 9
1691 puncte
bucatarasa 1
1554 puncte
Caty 2
1318 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Placinte cu urda ca la mine-acasa !
Faina se cerne intr-un vas incapator, iar in mijlocul ei se face o adancitura unde se dizolva drojdia in putina apa calduta si o lingurita de zahar. Se lasa maiaua sa fermenteze, aproximativ un sfert de ora. In acest timp se poate prepara...