17 milioane kilogramul de carne de vita la macelaria Le Boucherie Francaise din Bucuresti

Postat de Bucataras in Bucataras in oras pe 10 Iul 2011, 13:24

Articol pe placul a 1 bucatarasi
comenteaza

Hugo Desnoyer, cunoscut în Franţa drept "măcelarul pentru staruri", furnizor al Palatului Elysée şi al celor mai mari restaurante din Paris a deschis la Bucureşti o măcelarie împreună cu Cristian Preotu, General Manager al lanţului de delicaterii Le Manoir. Măcelăria Le Boucherie Francaise, prima de acest gen în Bucureşti, a fost deschisă cu o investiţie de 150.000 de euro şi aşteaptă în primul an o cifră de afaceri de 500.000 de euro, informează zf.ro.

De aici poţi cumpăra, alături de vinuri exclusiviste şi brânzeturi franţuzeşti, specialităţi de carne precum vită Aubrac, ce provine de la vite crescute pe muntele Aubrac situat la o altitudine de peste 1000 m, hrănite cu cereale şi iarbă, vită Limousine, cea mai savuroasă carne franţuzească dar şi pui De Bresse şi de Patis, consideraţi cei mai buni pui din lume, crescuţi cu cereale şi ceaiuri pentru digestie.

Preţul pentru un kilogram de vită se încadrează între 250 şi 1700 de lei, cât costă cea mai scumpă carne de vită din lume provenită de la vacile Wagyu, din Japonia. Măcelăria se află pe strada Puţul lui Zamfir, nr.60.


Vacile sint masate zilnic pentru a avea carnea mai frageda. Urmariti video de mai jos!

Comentarii (11)

11.07.2011, 08:04

Am inteles ca pina acum s-au vandut deja...6 kg carne/1700 Ron Iar kg de branza de vaci ar fi...600 Ron

11.07.2011, 20:47

mamaa da astia nu se-ncurca-n preturi...va inchipuiti cat costa un meniu cu doar 100 gr carnita de asta ..atit cat sa-ti stea parul bat in cap

05.12.2011, 01:34

Oare ce fac militantii ptr drepturile animalelor ?
Dupa parerea mea sunt obligate sa consume alcool

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S