“3 Fete Negre” seria 001- noul vin de colecţie semnat de Aurelia Vişinescu

Postat de Bucataras in Bucataras FoodPR pe 12 Dec 2012, 11:15

Articol pe placul a 18 bucatarasi
comenteaza

 ANIMA “3 Fete Negre” seria 001 este un vin rafinat, cu buchet intens de cireşe negre bine coapte, coacăz negru, ciocolată amăruie şi iz vanilic provenit de la maturarea în butoaie din stejar românesc. Gustul este bogat, generos, cu nuanţe de prună, marmeladă, cafea şi tabac, cu final catifelat şi persistent. Aportul diferit adus de fiecare an de recoltă face ca acest cupaj să fie inedit, reflectând caracterul terroirului din Finţeşti, Dealu Mare, al soiului românesc Fetească Neagră, dar şi inspiraţia şi priceperea oenologului Aurelia Vişinescu.

 “Piața continuă să reflecte o creștere în sectorul vinului premium, iar acest lucru ne obligă să experimentăm, să evoluăm și ne bucurăm atunci când oferim clienților noștri vinuri cu suflet de la Domeniile Săhăteni. Sărbătorim un 2012 plin de provocări și reușite și credem că acest vin special, născut din tot ce au avut mai bun anii de rod 2008, 2009 şi 2011, vine în întâmpinarea tuturor celor care continuă să pună calitatea mai presus de toate. Ne propunem şi mai multe surprize pentru anul 2013.” - a declarat Aurelia Vişinescu.

 Cel mai nou vin de la Domeniile Săhăteni, “3 Fete Negre” seria 001 face parte din gama ANIMA, colecţia privată semnată de Aurelia Vişinescu, fiind disponibil în 4996 sticle numerotate. Astfel, distribuţia este exclusivistă, vinul fiind prezent într-o selecție de magazine specializate și restaurante, din București, cât și în câteva orașe importante din țară.

 

 

Domeniile Săhăteni a fost lansată în anul 2003 de către Aurelia Vişinescu şi Steve Cacenco. Aurelia Vişinescu a lansat o linie de vinuri care îi poartă numele. Linia Aurelia Vişinescu este formată din patru game diferite: Nomad, Artisan, Anima şi Karakter.

Până acum, la Săhăteni au fost investiţi 5 milioane de EUR, atât din fonduri europene, cât şi din fonduri proprii.

Astăzi Domeniile Săhăteni reuneşte 72,5 ha plantaţii proprii în podgoria Dealul Mare şi o cramă ultramodernă de procesare, maturare şi îmbuteliere. Cifra de afaceri a depăşit 1 milion de euro în 2011.

Comentarii (5)

12.12.2012, 11:26

12.12.2012, 23:58

testam atunci

13.12.2012, 06:30

Testăm, numa' să se ducă postul

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!