5 condimente esentiale pentru mancare

Postat de ellamaria in Condimente pe 11 Dec 2011, 17:50

Articol pe placul a 5 bucatarasi
comenteaza

Este unul dintre cele mai cunoscute amestecuri de condimente chinezesti: anason, seminte de fenicul, piper Szechwan, scortisoara si cuisoare. Se mai adauga usturoi si ghimbir.

Amestecand aceste ingrediente obtinem un condiment puternic aromat care ajuta la preparea de sosuri speciale pentru carne, paste. Se mai adauga optional ghimbir, usturoi sau busuioc.

Condimentele schimba gustul si mirosul mancarii  iar produsul preparat capata  o alta incadrare gastronomica.

Comentarii (3)

11.12.2011, 19:35

18.12.2011, 13:30

29.01.2012, 13:22

e bun de luat in seama

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S