Am implinit doi anisori

Postat de privatelaura in Bucatarasii pe 25 Mai 2014 | 2860 vizualizari

Comentarii (64)

01.06.2014, 00:22

02.06.2014, 20:44

Doamne scumpo, chiar de ziua mea...cum am ratat acest moment deosebit? ;x Felicitari din toata inima ...si cum spui tu mereu muahhhhhhhhhhh....... si te iubesc de nu te vezi ) Nu-i gluma

02.06.2014, 21:06

Scumpicioaso,acusi te trimitem la gradinita
Doi anisori,doi teroristi,sa vedem cum sarbatoresti la anu' )))))))))
Sa fii sanatoasa si sa-ti indeplinesti ceea ce-ti doresti

03.06.2014, 15:46

Babi, sarumana frumos!
stiu ca suntem o gasca de nebuni si de zvapaiati, si uneori sarim calul poate, dar NU CRED ca cineva are nici macar un sambure impotriva dumitale, stiu sigur ca esti parte din acest tot care este bucatarasul si te primim mereu cu bratele deschise. Stiu ca a fost o perioada cand nu mergeau postate retete, dar sunt convinsa ca a fost doar din eroarea calc, nicidecum ca a incercat cineva sa franeze ceva in vreun fel! Muaaah cu tot dragul!

03.06.2014, 15:47

July

03.06.2014, 15:47

Ruxule scump ))

03.06.2014, 15:48

Dia, ma cam ia capul cand aud de gradinita ))
Muaaah si sa dea Domnul tututor!

03.06.2014, 15:48

PS. la anul sarbatoresc cu o reteta ))

04.06.2014, 08:34

Lasa ca gradinita e antrenamentul pentru scoala )))
Acusi se descide Academia Bucataras

05.06.2014, 15:46

Tu te ruşinezi de pozele de la început, eu mă ruşinez de toate pozele, ca să nu mai zic de comentarii.
Zici că se ne cunoşti pe viu? La mine nu-i greu, că-s aproape printabil, adică nu-i mult de văzut, că doar nu degeaba zic mereu că-mi mai trebuiesc vreo trei kg ca să fiu rezonabil.
Laura, să fii sănătoasă mulţi ani, căci, având sănătate, voie bună şi speranţă poţi fi alături de cei dragi ţie şi noi, cei de aici, multă, multă vreme.
Închei aici, nu-ş ce se întâmplă la calculatorul meu, că miroase a ars. )

05.06.2014, 17:06

Padre )))) sunteti pur si simplu...ADORABIL! )))
multumesc mult pentru toate sfaturile si pentru toate gandurile bune si pentru faptul ca ne sunteti aproape!

05.06.2014, 18:14

Asta numesc eu - scris cu sufletul - muah! )
Ma bucur ca esti aici! Dai viata si sens,(nu numai tu, bineinteles! ))))))) ) veselie si culoare siteului bucataras.ro.

07.06.2014, 18:12

La multi ani si da-i inainte asa, ca esti minunata! Muahh

25.07.2014, 11:19

Multi inainte!!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!