Apa Kangen

Postat de Bya Ralu in Cu de toate pe 5 Mai 2012, 22:32

Articol pe placul a 7 bucatarasi
comenteaza
Apa Kangen

Apa Kangen este produsa de aparatul revolutionar japonez Leveluk Sd-501. De fapt putem spune ca acest aparat este un sistem de ionizare, purificare si alcalinizare a apei. Aparatul se monteaza la chiuveta din bucatarie si este de marimea unui filtru de cafea. Astfel se transforma apa de la robinet intr-o apa sanatoasa si benefica organismului.

Apa Kangen are 3 proprietati foarte importante:


1.Antioxidarea.|
Apa Kangen este un puternic antioxidant.

2. Alcalinitatea.
Apa Kangen este alcalina, are un pH cuprins intre 8.5 – 9.5. Dupa cum s-a constatat in multe cercetari si dupa cum a demonstrat si dr. Otto Warburg in cercetarile sale din 1931, pentru care a luat Premiul Nobel, marea majoritate a bolilor se dezvolta si persista intr-un mediu acid. Bolile nu persista intr-un mediu alcalin.

3. Micro-structura (Micro-clustering) .
Apa Kangen este de 3 ori mai fina ca o apa normala. Astfel apa Kangen devine o apa cu o putere mare de hidratare si infiltrare in organism.

                      Apa kangen este apa vie?

Din cele mai vechi timpuri, apa a fost considerata ca este cheia pentru o viata mai lunga. In secolul 15, Ponce de Leon, un explorator spaniol, a inceput sa caute legendara “apa vie”. In timpuri mai recente, un om de stiinta roman si castigator al Premiului Nobel, dr. Henri Coanda, considerat parintele dinamicii fluidelor ("Efectul Coanda"), a fost intrigat de longevitatea oamenilor din Hunza. Ei traiau peste 100 de ani, se bucurau de o sanatate excelenta, fara cancer, fara carii dentare, si puteau avea copii chiar si la varste foarte inaintate. Valea Hunza, situata in nordul Pakistanului, este inconjurata de muntii Himalaya.

Timp de 60 de ani, dr. Henri Coanda si protejatul sau dr. Patrick Flanagan, au studiat oamenii din Hunza si stilul lor de viata. Dupa lungi cercetari, dr. Henri Coanda a ajuns la concluzia ca apa de baut din Hunza are o constructie si o structura unica, fiind responsabila pentru longevitatea locuitorilor din Hunza. Sursa lor de apa provenea din ghetarii din Himalaya si avea puncte diferite de inghet si de fierbere, o vascozitate diferita si o tensiune superficiala diferita. Ei au descoperit ca aceasta apa avea pH-ul alcalin ridicat si o mare cantitate de hidrogen activ (ioni-OH). Hidrogenul activ este  un atom de hidrogen ionizat, cu doi electroni. El are un electron suplimentar foarte slab legat si pe care il cedeaza cu mare usurinta. Aceasta apa “Hunza” avea, de asemenea, un potential negativ de oxidare (ORP) si un continut mare de minerale coloidale.

Dupa decenii de studii medicale si de cercetari stiintifice, in anul 1965, guvernul japonez a recunoscut oficial beneficiile medicale ale apei ionizate alcaline. De fapt, ionizatoarele fabricate de Enagic Corporation, au fost certificate ca dispozitive medicale de catre Ministerul Sanatatii din Japonia. Aceste ionizatoare Enagic transforma apa potabila de la robinet in apa alcalina Kangen, marca inregistrata Enagic si inseamna “a reveni la origine”.

Acesta apa trece printr-un proces de electroliza, inventat initial de Michael Faraday in anii 1800. Aceasta tehnologie a fost dezvoltata, in continuare, de catre oamenii de stiinta rusi la inceputul secolului 20. Apoi de catre oamenii de stiinta japonezi in anii 1960 si 70. In timpul electrolizei, apa este separata in apa alcalina si apa acida. Apa potabila alcalina are trei propietati masurabile, care sunt similare cu apa din ghetarii din Himalaya: (1) are un pH alcalin ridicat, (2) este bogata in antioxidanti (hidrogenul activ -OH), (3) este bogata in minerale coloidale.

Apa alcalina kangen este structurata, in asa fel, incat organismul o poate absorbi mai usor. In timpul procesului de electroliza, moleculele de apa devin hexagonale si micro-cluster, ceea ce inseamna ca apa kangen este compusa din grupuri de 4 pana la 6 molecule, in timp ce apa de la robinet, cat si apa din sticla, au o structura cu "grupuri" (clustere), de 13 – 15 molecule. Aceasta apa micro-cluster, o data ce ajunge in interiorul corpului, hidrateaza celulele mai bine si ajuta organismul sa se detoxifice mai eficient.  

Dr. Hiromi Shinya, specialist in colon, de renume mondial si inventator al colonoscopiei, recomanda apa alcalina kangen. In cartea sa “Factorul enzimei”, afirma ca apa kangen este foarte buna pentru organism, datorita capacitatii sale incomparabile de hidratare, detoxifiere si anti-oxidare.

Prin combinarea apei Kangen hexagonale cu o dieta sanatoasa (80% fructe, legume, nuci, seminte, …), precum si evitarea sau minimizarea pe cat posibil a consumului de alimente acide, cum ar fi sucurile, alcoolul, produsele lactate, proteinele animale, cafeaua ..., cred ca putem trai intr-adevar mai mult, sanatosi, mai plini de energie si cu o vitalitate fantastica. Ceea ce genereaza toate acestea, va aparea mai devreme sau mai traziu, ca o adevarata apa vie.” Dr. Dave Carpenter, autor a numeroase carti, inclusiv Schimbati apa, schimbati-va viata!

Apa alcalina kangen este un antioxidant puternic. Este de 6 ori mai puternica decat sucul de portocale. Conţine o abundenţă de ioni de hidroxil (OH-) necesari pentru a incetini procesul de imbatranire. Apa alcalina kangen ar putea fi “apa vie” moderna.

      De ce este importanta apa?

Apa este asa de simpla si de banala ca este foarte usor sa o treci cu vederea cand consideri factorii care determina sanatatea sau boala. Cu toate acestea, cel mai adesea, factorii cei mai simpli sunt aceia care au importanta cea mai mare. Apa este fundamentul vietii. Reprezinta pana la 75% din organismul uman. Este baza pentru toate fluidele corpului (sange, limfa si suc gastric).

- Apa este importanta pentru transportul si absorbtia elementelor nutritive si, de asemenea, pentru eliminarea deseurilor si a toxinelor.

- Apa regleaza temperatura corpului, lubrifiaza articulatiile, inconjoara organele interne pentru protectie si umidifica tesuturile.

- Apa este implicata in transmiterea semnalelor in corp. Cand cantitatea sau calitatea apei consumata este precara, semnalele pot deveni distorsionate sau scurtcircuitate.

- Apa sustine de asemea spirala helicoidala a ADN-ului. Cercetarile indica, ca modul in care moleculele de apa sunt organizate in jurul ADN-ului este un indicator al imbatranirii si al bolilor.

- Apa este cea mai mare sursa de energie in corpul uman. Miscarea ei, in si in afara celulelor, produce o cantitate semnificativa de energie – de aceea, unul dintre principalele simptome ale deshidratarii este adesea oboseala.

http://kangen-romania.ro/ro/categorii-articole/ce-este-apa-kangen/

Comentarii (1)

Lau

Lau
05.05.2012, 23:11

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!