Atentiune, atentiune...

Postat de Constelatialeu in Bucataras hai hui pe 3 Ian 2016 | 2338 vizualizari

Comentarii (71)

08.01.2016, 17:27

Ok, niste coaste la borcan nu ai?

08.01.2016, 17:51

d-alea n-avem..

08.01.2016, 18:03

Pacat, mananc de la mine..pe ascuns...

10.01.2016, 19:59

Cleme, sa ma pui si pe mine cu slanina si cas Am o sursa buna de branza, ar fi pacat sa n-o gustati si voi.
Si v-aduc paine din asta buna pe post de prajitura ) ca e grea si eu am bagaje pe care nu trebuie sa le pierd din ochi

10.01.2016, 20:11

Gata Adinuta am retinut....

12.01.2016, 09:09

Miti )))) deci e grea painea aia

20.01.2016, 12:39

pai ce e nou?Ca astea erau si inainte

20.01.2016, 13:03

Die, Motan e nou si jambonul Misulinei....sau tu ai avut premonitii si stiai ce aduc ei?

20.01.2016, 14:29

Motan e vechi de cand lumea,deja trebuie sa-l schimbam )))))

20.01.2016, 14:37

Motanul e noul vechi....

20.01.2016, 15:22

20.01.2016, 15:52

Si cine sa mai leneveasca motaneste pe aici, Die????

20.01.2016, 15:56

Numai tu ai voie Motane

20.01.2016, 21:34

Pana la urma eu cate ravase trebuie sa scriu, ca zau daca stiu )

31.01.2016, 18:12

Meri,cate-or fi )))))))))))

01.02.2016, 08:26

Update la mine:
1. Biscuiti aperitiv cu jumari;
2. Pate din ficat de pui
3. Oua fierte sa le umple Adi
4. Salata de varza cu telina si morcovi( nu mai fac de boeuf, ca face Panacris)
5. Ceva cu ravase, inca nu stiu ce
6. Prajitura Deliciu
7. Prajitura Katy
8. Poate fac si paine de casa...in masura timpului
Mai aduc urmatoarele:
1. Zacusca
2. farfurii de unica folosinta, sa nu ne pierdem timpul cu spalatul vaselor
3 pahare de unica folosinta
4. sevetele si prosoape de bucatarie
si ma mai gandesc

01.02.2016, 17:10

Update de la mine:
-tobă
-icre
-ciocolată cu mentă pentru cafea
-muștar cu hrean
-muștar clasic
-scobitori
- globuri
-beteală
-cadoaie

01.02.2016, 17:26

Eu nu aduc update, sper să mă recuperez în timp util

01.02.2016, 18:52

Update si la mine:
Rulada de fleica (cu sorici)
Forneti cu branza de oaie
Forneti cu branza de burduf
Forneti cu 3 feluri de carnati
Tort
Zahar cubic brun pt cafea
Palinca de pere
Palinca de prune
Fructe murate
Cadou

01.02.2016, 19:03

Hai ca vin si eu cu Update,aduc numai sarmale ca vad ca este mancare de trebuie sa stam 2 saptamani ))) dar va fac tort mai uratilor si inca din ala bun buuuun(daca imi iese) )))))))))))daca nu,ma fac de ras

01.02.2016, 19:50

Dia, cu siguranta o sa iasa minunat, ca toate celelalte torturi pe care le faci!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]