Bine-ai venit , amagire!

Postat de Mutulica in Cu de toate pe 23 Apr 2015 | 1739 vizualizari

Comentarii (15)

23.04.2015, 09:57

Din fericire,tin sa cred ca mai sunt si cazuri fericite ..in rest ai foarte mare dreptate din pacate

23.04.2015, 10:04

Exceptiile vor pleca din tara sau vor avea mari sanse sa se rateze.

23.04.2015, 11:02

De ceva vreme nu imi mai apare buton de like. Nu mai exista aplicatia aceasta la comentarii? Pe vremuri se mai intampla o perioada la postarile noi, poate de aceea.

Aceeasi parere o are sora-mea. De cate ori ii spun despre un copil / tanar ca a luat-o pe aratura, invariabil afirma: parintii sunt de vina. Adevarul de obicei sta pe la mijloc, dar radacinile sunt mai tot timpul in mediul familial.

23.04.2015, 11:14

La orele de dirigentie ? , esti chiar simpatic draga Costel ............

23.04.2015, 11:29

Saru-mana . Lia!Merge si fara like.Oricum , pe mine ma citesc mai ales dusmanii.

23.04.2015, 11:32

Ela, dar tu cum vrei sa faci educatie parintilor?Unii vor ajunge si la politie dar politia nu educa pentru ca nu are acest rol. Poate vrei sa spui ca in ziua de astazi n-ar veni niciun parinte la ora de cicaleala?Dar daca-i obligi si le arati consecintele faptelor lor pe care poate prima generatie de cicaliti nu le va intelege dar urmatoarele se vor destepta?!

23.04.2015, 11:49

Da, ai dreptate.. mediul familial este foarte important. D-aia spun ca mi-as dori sa fiu un parinte bun, si mi-as mai dori ca copilul meu sa semene cu barbatamiu.. ca asta toata ziua citeste si se documenteaza in domeniul in care lucreaza. Cred ca si de copil tine foarte mult.. Si e adevarat, noi nu aveam facebook, droguri sau mai stiu eu ce alte prostii..

23.04.2015, 11:56

Costel, hai sa-ti povestesc o faza intamplata la liceul unde preda nasa mea: un baiat a plecat de acasa, impreuna cu un coleg. A doua zi mama vine la scoala, le spune de disparitie si le cere profesorilor sa anunte disparitia copilului la politie. Profesorii ii spun ca legal este obligatia parintelui, nu a profesorilor.. In fine, dupa o intreaba tevatura, ptr ca doamna nu vroia sa faca ea acest lucru, se anunta politia si se gaseste si copilul, care culmea, era la bunica lui impreuna cu colegul, bunica care locuia tot in oras. Deci mama n-a fost in stare sa-si sune macar rudele.. atat de interesata a fost de copil! Deci, exista si astfel de oameni.. care din punctul meu de vedere n-au nici o scuza! Si ma intreb: cum o fi dormit acea mama, in noaptea aia?!

23.04.2015, 11:58

A, ca n-am precizat.. politia a fost anuntata de tatal celuilalt copil, care il cautau disperati..

23.04.2015, 12:09

Simona, iti spun doar ce as face eu.As face publice numele celor care au o influenta negativa asupra copiilor lor. Cel mai probabil, copiii unor astfel de suboameni sunt la randul lor tot niste suboameni.Restul lumii va avea un exemplu negativ.Daca acesti copii prost crescuti au totusi stofa buna , se vor schimba singuri.Vor renunta la modelul gresit al parintilor si se vor orienta spre modele mai bune.

23.04.2015, 12:14

Si mai sunt si autoritati care toaca bani buni pentru protectia copilului.Sa se autosesizeze!Si celelalte autoritati pot face sesizari.

23.04.2015, 13:12

Eu sunt cel mai rau si aspru parinte asa afirma si al meu copil. De ce? Pt ca nu-l las la calculator decat 1-2 ore pe zi. E cea mai mare drama pt el...eu sunt singurul parinte care impune un asa program Nu poate el sa-si faca ora de joc. Azi i-am luat telefonul ca se juca si in pauze si dirigintele ia reprosat ca toti elevii inaintea unei lucrari scrise mai citesc, iar al meu si inca vre-o doi se joace pe telefon. A zis profu: pe mine nu ma intereseaza doamna daca invata ori ba, e treaba lui, eu le dau note mari ca asa mi se impune si ca sa-i ajut! (profesor de informatica) Am bulbucat ochii la el, mi-am inghitit cuvintele si am tras aer adanc in piept sa nu explodez.Asta inainte de a se lauda cat este el de destept si ca poate sa-i faca concurenta oricarui profesor...L-am intrebat de ce profesorul de mate face materia doar cu cativa copii din clasa. Al meu copil fiind interesat in primul rand de matematica, s-a dus la acel liceu pt matematica si a intrat la examen cu 10 la matematica fara a lua o ora de meditatie. Iar acum nu intelege nimic la mate si sunt obligata de anul trecut sa-i platesc constant ore la mate. A zis ca nimic nu e adevarat...Ieri am crezut ca intru in pamant de necaz si rusine Daca nu ai cont si viaata pe FB esti un nimeni..daca si parintii mei au cont! Cand am vazut unchi, matusi, parinti, oameni in varsta...mi-am facut cruce. Nu ma deranjeaza FB-ul, intru sa vad prieteni, stiri...dar pe langa ca a devenit o problema, vad atata prostie, mizerie umana si verbala, vulgaritate, nici nu imi mai gasesc cuvintele...

23.04.2015, 13:18

Simona, tu fa ce stii.Cu siguranta al tau copil va aprecia la vremea cand va putea discerne binele de rau sau cand va fi la randul sau parinte.

23.04.2015, 13:40

Simona, "sta inainte de a se lauda cat este el de destept si ca poate sa-i faca concurenta oricarui profesor.." daca era un mare informatician, sa ma scuze dar lucra intr-o corporatie in domeniu.. nu statea ca profesor, e adevarat pe un salariu mic. Cred ca totusi exista un cerc vicios, iar la mijoc sunt copii.. iar ei sunt trasi intr-o parte sau alta, in functie de noroc sau inteligenta parintilor

23.04.2015, 14:46

A venit copilul de la scoala si am avut alta runda de dialog cu el...stiti ce mi-a zis copilul?? De ce nu i-am zis si ca nu-si preda materia si ca la orele de informatica se sta mai mult de povesti?? No! a trebuit sa-i explic copilului ca intr-un astfel de dialog cu profesorul trebuie sa fi diplomat, nu poti sa-i spui chiar in fata tot, ca eu nu m-am dus sa ma cert, ca nu m-am dus sa trag pe nimeni la raspundere de ce nu-si fac si ei treba si ca el, ca si elev este problema si datoria lui, interesul este al lui sa invete...Sincer, este greu! Explicatiile, tonul pe care trebuie sa-l folosesti, modul, motivatia, viitorul...totul se leaga, iar ei asta trebuie sa inteleaga...

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola