Briose cu cascaval? De ce nu? Incearca si sigur devii fan!

Postat de Bucataras in Bucataras FoodPR pe 27 Noi 2012 | 7046 vizualizari

Comentarii (12)

27.11.2012, 15:15

Pai eu am forme,dar n-am cascaval ))))

27.11.2012, 15:18

eu n-am forme si nici cascaval!))

27.11.2012, 15:18

eu le ador..nu am facut de mult dar sper ca voi face curand

27.11.2012, 15:21

Buni,nici Gusti n-are? )))

27.11.2012, 15:32

27.11.2012, 15:35

Eu mă bucur cum văd că altora le merge bine în bucătărie, că toate ies bune de privit şi de mâncat. Asta ca să fiu eu exonerat de treaba gătitului

27.11.2012, 15:41

, Dia, ai forme, da

27.11.2012, 15:42

Eu am si forme si cascaval, dar si o leneeee!

27.11.2012, 16:29

Ni mai ni la Motan ))))

27.11.2012, 16:30

Gusti,am forme,daca tu ai cascaval,am putea sa ne cuplam

27.11.2012, 16:49

ca o mini pizza

27.11.2012, 17:57

Cu siguranta ...

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!