Bucataras.ro are moneda virtuala: "galbenul"

Postat de Bucataras in Bucataras in oras pe 9 Apr 2010, 16:10

Articol pe placul a 7 bucatarasi
comenteaza
Bucataras.ro are moneda virtuala: "galbenul"

Dragii mei. Incepind din saptamina 5 - 11 aprilie 2010 siteul Bucataras.ro are moneda virtuala: "galbenul".

Cum se string galbenii?

Actiunile bucatarasilor in site sint punctate. Fie ca postezi o reteta, ca publici un comentariu sau ca ti se comenteaza o reteta, primesti puncte. Inainte de introducerea monedei virtuale, pe baza acestor puncte erau premiati saptaminal cei mai activi bucatarasi. (retetele primesc puncte diferentiat in functie de complexitate, de calitatea pozelort, de modul coerent in care sint redactate)

Cum se echivaleaza punctele in galbeni?

In general, 1.000 de puncte inseamna echivalentul a 1 galben! De ce spun insa in general, pentru ca am hotarit intervale de aproximare. Spre exemplu, nu primesti nici un galben daca intr-o saptamina acumulezi sub 500 de puncte. Primesti un galben insa daca stringi intre 501 si 1.499 de puncte. APoi se trece la pragul urmator, peste 1.500 si pina-n 2.499 primesti 2 galbeni ... Si tot asa ...

Ce poti face cu galbenii?

In aprilie vom inaugura Camara bucatarasilor. Pe rafturile acesteia vor poposi diverse obiecte de bucatarie. De la carti de bucate, la aparatura care sa-i ajute pe bucatarasi in prepararea delicioaselor retete. Aceste obiecte vor avea un pret in "galbeni" si vor putea fi achizitionate cu moneda virtuala a siteului.

Dupa ce se achita cu galbeni, suma este scazuta din contul  de galbeni al fiecaruia, iar obiectele sint trimise prin posta celui care a facut achizitia.

Observatie: livrarea se va face doar la adrese din Romania.

Intra in Camara bucatarasilor sa vezi ce poti achizitiona

Primul partener pentru Camara este magazinul online www.decorix.ro

Comentarii (418)

20.04.2010, 19:43

ela astep retetele la notat cu ele,vezi ce darnica sant majoritatea numai 10 dau ,ori 5 ori mai deloc

ela

ela
20.04.2010, 19:49

ela

ela
20.04.2010, 19:50

cu desertul daca incep,e bine?

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!