Bucataras sustine blogosfera culinara: Teo's kitchen

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 15 Mai 2009 | 10382 vizualizari

Comentarii (13)

Maria

15.05.2009, 14:46

Foarte simpatic interviu. Felicitari Teo! Bravo bucataras, sa nu te opresti insa aici!

15.05.2009, 14:51

Multumesc, Maria, este meritul lui Teo pentru raspunsurile sincere si simpatice.

Teo, daca intri pe pagina aici, sa ne zici in 2 cuvinte din ce era mincarea preferata ...

YO

15.05.2009, 14:57

multumim Teo pentru sfatul cu prajiturile ...

15.05.2009, 14:59

teo, esti al fel ca retetele tale: delicioasa! si pe mine m-ai facut curioasa cu mincarea care te-a uimit

Magda

15.05.2009, 15:12

pentru Teo

15.05.2009, 16:06

Felicitari Teo pentru interviul simpatic!

15.05.2009, 16:21

Mihaaa, te va paste si pe tine

raluca octavia

15.05.2009, 21:24

Dar de papanasii cu smantana nu spui nimic, Teo? Ca asa te-am descoperit .
Eu asa le zic tuturoraca vor sa intre la Teo, sa tasteze pe Google:Papanasi cu smantana si e prima!
Mult noroc in tot ce faci, Teo, in continuare

15.05.2009, 23:52

hi, teo, congratulation!

Teo

16.05.2009, 01:45

Mancarea care m-a uimit se mai numeste si Maasem si am o reteta postata la mine pe blog. Daca-mi este permis, o sa postez si link-ul aici: http://gospodini.blogspot.com/2007/11/bucatarie-tunisiana-maasem.html

M-a uimit tot, de la prezentare pana la restaurantul berber in care am servit-o, tunisianul care ne intreba tot timpul "Hello my friend, how do you like Africa?" ... si nu in ultimul rand m-au uimit colegii de excursie care erau dezamagiti ca mananca intr-o "pestera" si ca li s-a suferat sa manance cu mana...

nasea alina

16.05.2009, 04:31

ca de obicei,doamna teo se intrece pe ea iasasi!repetin intamplare,am nimerit pe blogul dansei si acolo am ramas multa vreme,zile.nu am cuvinte pentru a descrie...in ceea ce priveste blogosfera,este "la fix"!am facut multe retete din blogul gospodini si ies minunate,unele cu mici scapari,suntem oameni!

16.05.2009, 13:06

Merci, Teo. Am pus linkul in interviu direct

05.04.2010, 00:14

datorita lui teo, am eu astazi blog si cont pe site-ul tau...eram insarcinata si aveam chef sa fac ceva bun de mancare, am inceput sa caut pe net" retete ilustrate" si asa am dat de teo, prima reteta pe care am facut-oo a fost "tocanita rustica", apoi au urmat multe altele, o urmaresc tot timpul, nu pot sa sp decat k este o adevarata gospodina si bucareasa.
FELICITARI TEO PT CEEA CE FACI!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!