Cadouri de Craciun ... comestibile

Postat de Brindusa in Craciun pe 21 Dec 2010, 19:54

Articol pe placul a 1 bucatarasi
comenteaza

Anul acesta m-am gandit sa schimb cadourile cumparate din comert in ceva facut de mine Am facut trei tipuri, in functie de preferintele fiecaruia.

1. Cana cu mirodenii (Pentru Curry de pui)

2. Negrese la borcan

3. Briose la borcan

Dupa ce aranjezi frumos ingredientele in borcan, nu uita sa scrii si instructiunile.

Voi scrie cum se fac Negresele la borcan

Ingrediente:

  • 1 borcan de 800 ml
  • 170 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • 50 g cacao
  • 100 g zahar alb
  • 100 g zahar brun
  • 60 g fulgi de ciocolata neagra

 

Cum sa faci:

  • Amesteca bine faina, sarea si praful de copt
  • Pune-le pe fundul borcanului
  • Adauga in borcan fiecare ingredient, pe rand, niveland dupa fiecare
  • Inchide borcanul si orneaza-l cum vrei.
  • Scrie instructiunile:
  1. Incalzeste cuptorul la 180 C
  2. Unge cu unt o forma mica (20 cm x 20 cm)
  3. Intr-un castron mare amesteca bine ingredientele din borcan
  4. Adauga 1 lingurita de vanilie, 100 ml ulei, 3 oua si amesteca bine pana se omogenizeaza.
  5. Toarna compozitia in tava si coace 25- 30 minute.

 

Pentru Briose gasiti reteta aici

Comentarii (10)

22.12.2010, 18:34

Multumesc pentru aprecieri!. Sunt niste cadouri dragute si foarte ieftine.

22.12.2010, 19:27

foarte frumos

23.12.2010, 17:56

super genial si original,pregatit din inima si cu dragoste

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!