Cateva secrete din gastronomia franceza pentru prepararea mielului

Postat de Sylvia in Tehnici pe 15 Apr 2014 | 7042 vizualizari

Comentarii (21)

15.04.2014, 15:04

Sper sa gasiti util acest articol si sa va ajute in prepararea mielului de Paste , mentionez ca pozel sunt de pe internet cu retete preparare de chefi de cuisine cu stele Michelin din Franta, am vrut sa vedeti ce poate sa devina o bucata de miel

15.04.2014, 15:04

Nu ma uit acum,ca o sa ling monitorul,la cat de pofticioasa sunt

15.04.2014, 15:09

si nu e de post

15.04.2014, 15:10

Foarte interesanta postarea! Multumesc Sylvia !

Ina

Ina
15.04.2014, 15:11

Tocmai mi-am transat mielutul: 18 kg

15.04.2014, 15:12

Adoooor carnea de miel!! Extrem de utile sfaturile!!

15.04.2014, 15:20

ma bucur ca ati gasit postarea utila, sper sa testati cateva din retetele de acolo si sa va placa

15.04.2014, 15:20

Ina ai 18 kg de miel ? ) frate trebuie sa fug la tine sa iti explic toate variantele de retete pe indelete nu te pot lasa asa

15.04.2014, 15:21

Simona carne ade miel dac este facuta cum trebuie este cea mai buna si fina carne din lume, o sa mai revin si cu niste retete mai de fitze am zis sa vorbim mai intai de lucruri serioase

15.04.2014, 15:30

foarte buna postarea ta...am sa-is pun mamei , desi daca ii spun zice : fa tu ..dar nu e o problema

Ina

Ina
15.04.2014, 15:31

Sylvia, astept si iedul . Inainte cumparam si noi si soacra-mea. Anul asta am luat doar noi. Costel ar manca miel si de Craciun

Ina

Ina
15.04.2014, 15:31

Mai am in frigider de-un drob, de anul trecut

15.04.2014, 15:39

Si eu ca si Costel)

15.04.2014, 15:39

Sylvia, eu clar vreau ceva retete si voi incerca reteta cu miere, am tot auzit, dar n-am facut

15.04.2014, 16:05

super idei!!!de retinut!!!

16.04.2014, 09:04

16.04.2014, 11:16

Multumim, Sylvia pentru tipsuri

16.04.2014, 11:32

spor la gatit miel

16.04.2014, 13:09

foarte intersant demn de luat in seama multumim

17.04.2014, 10:09

Cu mare drag testez si eu reteta de cotlet rosé de miel in crusta de ierburi chiar azi

17.04.2014, 20:07

Minunate sfaturi Sylvia! eu miel nu pap

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!