Ce bunatati sa pui pe masa de Revelion - 10 retete perfecte pentru noaptea de Anul Nou

Postat de Bucataras in Tipsuri pe 29 Dec 2015, 12:03

Articol pe placul a 11 bucatarasi
comenteaza

A trecut si Craciunul, dar urmeaza Revelionul, pentru care trebuie sa ne pregatim, din nou, de zor.

De aceasta data e recomandat sa incercam sa gatim un pic mai dietetic (folosim mai putina maioneza in salata de boeuf, piftia o facem din curcan, nu din porc etc.), dar friptura de porc nu poate lipsi de pe masa, caci este semn de belsug.  

De asemenea, nici pestele nu trebuie sa lipseasca, caci se spune ca cine mananca peste in noaptea de Revelion nu va avea probleme cu banii in urmatorul an.

In alta ordine de idei, iata la ce ne-am gandit noi ca n-ar trebui sa lipseasca de pe masa de Revelion. Asteptam si completarile voastre:

1. Platou cu aperitive 

2. Bulete de cascaval 

3. Peste cu glazura de mustar 

4. Piftie de curcan 

5. Salata de boeuf 

6. Friptura de porc

7. Oua de prepelita umplute

8. Saratele 

9. Tort diplomat cu caise, pere si ananas

10. Islere cu migdale

Sursa foto: hotelsaratogahabana.com

Comentarii (7)

29.12.2015, 12:14

Si doar mancam ?Nu bem nimic?

29.12.2015, 12:43

29.12.2015, 14:04

Adele, doar carne de pasăre nu se poate mâncă, deoarece se spune că te trage, înapoi, puiul, găina, cocoșul scurmă în spate Celelalte înaripate nu scurmă Sper că ai înțeles ce am vrut să zic )

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!