Ce mananca zilnic Andrei Rosu, singurul roman care a traversat inot Canalul Manecii

Postat de Bucataras in Cu de toate pe 8 Iul 2015, 10:57

Articol pe placul a 12 bucatarasi
comenteaza

La inceputul lunii iulie, Andrei Rosu (40 de ani) a devenit primul roman care a trecut inot Canalul Manecii.

Traversarea a avut loc in cadrul unuia dintre cele mai grele concursuri din lume: Arch 2 Arc (A2A).

De asemenea, Andrei este si primul roman care termina acest concurs (din 2001 si pana in prezent doar 14 oameni au reusit sa-l termine) care cuprinde trei probe: 140 de kilometri de alergare intre Londra si Dover, traversarea Canalului Manecii intre Dover si Calais, 300 de kilometri de pedalare pe bicicleta intre Calais si Paris. 

In cazul in care Andrei vi se pare cunoscut, s-ar putea sa fie pentru ca-l stiti de pe vremea cand facea parte din trupa Gaz pe Foc

Acum, probabil ca va intrebati ce mananca un astfel de om, care la 40 de ani pedaleaza, alearga si inoata sute de kilometri? 

Andrei a vorbi cu cei de la ProSport, printre altele, si despre antrenamentul sau zilnic si ce dieta are. A, da, Andrei Rosu este vegetarian!  

Iata ce a declarat in acel interviu:

"Inainte de fiecare antrenament beau jumatate de litru de apa, iar intre antrenamente mananc o salata mare de fructe sau un fruct. Dupa antrenamente imi fac un shake mare, cam de 500 de mililitri, cu lapte de migdale sau de soia si in care pun banane si fructe de sezon.

Apoi pun turmeric, un antiinflamator foarte bun, jumatate de linigurita. Daca vreau sa il fac mai dulce pun stafide sau merisor, pudra de roscove sau cacao daca ma simt mai lipsit de energie”, a declarat Andrei Rosu.

Pentru ca nu mananca carne, Andrei a spus ca-si ia fierul din cimbru uscat, iar proteinele din mazare, fasole, naut, soia,

De asemenea, el a mai spus ca este important si momentul in care iti refaci depozitul de gligocen din muschi, chiar si cu un croissant cu ciocolata:

"Cateodata, chiar daca suna ciudat, croissantul cu ciocolata face minuni. Daca dupa un antrenament, in primele zece minute, iei o mancare ce aparent nu e sanatoasa iti refaci rapid stocul de glicogen."

Totodata, Andrei Rosu a mai marturisit ca pranzul sau consta in mancare raw vegana

Gasiti aici mai multe retete raw vegan pe care le puteti incerca si voi. Cin stie, poate ajungeti ca Andrei :)

Sursa foto: stiri.acasa.ro 
Sursa articol: prosport.ro

Comentarii (6)

08.07.2015, 14:57

Motane,ce-mi place gandul tau...

08.07.2015, 16:33

Normal,cel mai bun zarzavat e carnea

08.07.2015, 20:15

) Vladimire

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!