Ce mâncăm şi gătim _glutamat de sodiu E 621

Postat de gratziela in Alimente pe 8 Mai 2011 | 5255 vizualizari

Comentarii (4)

11.05.2011, 14:18

grozav articol..intr-adevar este plin de E-uri ce ne afecteaza sanatatea..e imposibil sa nu ii mai folosim cateodata,dar macar sa ii folosim rar si in cantitate redusa

12.05.2011, 10:14

Sunt cu totul de acord. Si vreau sa-ti spun ca mi-au trebuit cateva luni sa pot renunta la supele instant pe care le puneam in mancare, mai ales in ciorbe si supe. Cand nu puneam, aveam impresia ca mancarea nu are gust.

12.05.2011, 21:53

Nu folosesc si nu am folosit niciodata supe instant..la noi ciorba e cu legume,unele mai contin si carne si le acresc mereu cu bors de casa..ceea ce ink nu ma pot dezobisnui e delikt-ul....in rest incerc pe cat posibil sa evit prafurile de fel de fel din comert

12.05.2011, 21:58

pai delikatul e cred ca cea mai bogata sursa de acest glutamat)

am renuntat la el de cativa ani foarte buni! acum daca nu pun decat sare si piper, pun un amestec pe care mi-l fac din verdeturi uscate si maruntite bine, ori mai pun curry si aia e, totul e roz)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola