Ce-am mai testat si mi-a placut ...

Postat de Bucataras in Bucataras in oras pe 20 Oct 2014, 00:01

Articol pe placul a 18 bucatarasi
comenteaza

 Grilul Blaumann a fost primul pe care l-am incercat. Ciupercutele din Senvis a la Jamie pe el s-au odihnit si au stat la caldurica. Mi l-a recomandat prietenul nostru Janos, de la www.iteleshop.ro: "Produsele Blaumann sint de calitate, iar acest grill este dintr-o tehnologie noua".

Normal, cum micul e frate cu românul :)), am zis sa vad cum se comporta grill-ul nostru cu mititeii. S-au imprietenit repede, dupa ce in prealabil l-am incins putin, iar dupa asezarea micilor l-am dat pe un foc mic. In paralel am pus si citiva cabanosi. Totul a fost ok.

Nu a fost nevoie sa-l ung inainte cu ulei sau grasime si s-a curatat foarte usor, poate fi deci o solutie de a inlocui clasicul gratar de ochi, acela cu gaura in mijloc, pe care-l foloseam pina acum.

Despre tigaia Regis Stone

Antena 1 a lansat de curind www.aloshop.tv. Si, cum proiectul este gestionat de Mihai, un bun amic, acesta m-a provocat sa incerc o tigaie din setul Regis Stone: "Ia, incearca-le, ca stiu ca tu ai bucatarasul si esti pasionat. Sa-mi zici daca-s de calitate!". Pina sa pun tigaia pe aragaz, am aruncat un ochi pe site sa-i vad principalele caracteristici:

• Strat de acoperire avansat cu efect de marmura
• Carcasa din aluminiu forjat
• Baza din otel inoxidabil
• Rezistenta excelenta– invelis de 4 mm grosime
• Inductie superioara a caldurii
• Crestere a absorbtiei de caldura
• Usor de curatat
• Nu necesita adaugare de ulei/ grasimi suplimentare
• Suprafata dura impotriva zgarierii

Prima oara am aruncat in noua tigaie felii subtiri de ciuperci, apoi am adaugat bucatele de cabanos, care si-au lasat grasime invaluind bucataria de aroma. Cind s-au rumenit, a venit rindul celor 3 oua sa plonjeze in Regis Stone, iar ploaia de cascaval a inchis recitalul. I-am pus deasupra un capac pentru citeva minute, iar ce a iesit vedeti mai jos:

Si, cu niste castraveciori murati alaturi, am facut un mic dejun nemaipomenit!

Iar azi la prinz am facut rapid in Regis Stone, in nici 10 minute, o garnitura de Spatzle pentru o mancarica de pui cu sos de rosii (pe astia i-am facut in putin unt). 

Ce sa zic ... Mi-au placut ambele produse. N-am mai avut sentimentul acela ca se pot zgiria, cum il am la alte produse, s-au curatat foarte usor, iar mincarea a iesit delicioasa. Bine, asta si pentru ca sint talentat :))))). Si modest 

Comentarii (13)

30.11.2014, 22:23

Am testat si eu grill-ul cu mici, carne, legume cu tot ce se putea a trecut testul cu brioooo! E foarte bun!! Multumesc

VI

11.04.2015, 20:11

20.04.2016, 23:03

din setul de 3 tigai le-am testat pe cea mica si cea mijlocie facand ochiuri -nu am pus ulei ca asa e lauda -se poate gati fara ulei -eu va spun ca nu-i asa -in ambele tigai mi s-au lipit ouale pe care le-am desprins cu o lingura de lemn facandu-le bucatele ;am fiert lapte ca in reclama -a trebuit sa stea cateva ore la inmuiat ca sa se desprinda de pe tigaie -deci daca nu aruncam ambalajul le returnam ,asa am luat papara cu aceste tigai -cele mai proaste din toate cate am cumparat

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S