Cele mai bune 20 de retete de drob pentru Pasti

Postat de Bucataras in Cu de toate pe 31 Mar 2016, 12:13

Articol pe placul a 18 bucatarasi
comenteaza

Drobul este un preparat traditional romanesc foarte apreciat, dar si unul dintre perparatele fara de care masa de Pasti n-ar mai fi la fel. 

De obicei, ingredientul principal este carnea de miel, dar exista si alternative la fel de gustoase. 

Mai e destul pana la Pasti, dar ne-am gandit ca daca va pregatim din timp o lista cu cele mai bune 20 de retete de drob, veti avea timp sa le incercati (nu chiar pe toate) si sa decideti care este cea castigatoare, pe care o veti pune masa de Pasti.  

Asadar, iata cele 20 de propuneri de retete de drob:

1. Drob de pasare

 

2. Drob de miel in foi de placinta

3. Drob de pui mozaic

4. Drob de miel

5. Drob de miel cu verdeata si leurda

6. Drob de pui in aluat de foietaj

7. Drob de oaie cu vinete, in crusta de migdale 

8. Drob de porc cu verdeata si slanina

9. Drob mixt (pui si vita)

10. Drob de miel a la Panacris

11. Tort aperitiv cu drob de pui

12. Drob de nuci si ciuperci

13. Drob cu ciuperci

14. Drob de vinete

15. Drob de pui in aluat de foietaj

16. Drob de peste cu smantana 

17. Drob in aluat

18. Drob de iepure cu mousse de conopida

19. Drob retro

20. Drob de miel, reteta din Dobrogea

Sursa foto: culinar.ro

Comentarii (2)

31.03.2016, 12:41

super!

13.04.2016, 15:42

Foarte buna ideea....multumim!

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21