Centrul expozițional EXPOROM organizează în perioada 14-17 martie 2013: HORECA EXPO

Postat de Bucataras in Bucataras FoodPR pe 14 Feb 2013, 21:10

Articol pe placul a 8 bucatarasi
comenteaza

 

Centrul expozițional EXPOROM organizează în perioada 14-17 martie 2013 HORECA EXPO, un eveniment dedicat industriei ospitalității, echipamentelor și dotărilor pentru hoteluri, restaurante, cafenele și firme de catering.

Într-o perioadă în care exigenţa consumatorilor creşte din ce în ce mai mult, companiile din industria ospitalieră sunt într-o concurenţă acerbă, fiecare dintre ele făcând eforturi să ridice nivelul calității serviciilor și a produselor oferite. În acelaşi timp, criza economică se face încă simţită, de aceea multe companii încearcă să-și diminueze costurile și în acest context, renunțarea participării la târguri și expoziții este printre primele măsuri de reducere a eforturilor financiare. O astfel de absență poate fi nefastă pentru companie, pentru că o izolează și deschide calea concurenței să atragă portofoliul de clienți ai acesteia.

 

Cu o nouă viziune asupra evenimentelor ”business to business” (B2B), HORECA EXPO își propune să devină un etalon pentru această industrie și urmărește să aducă față în față companiile și specialiștii din domeniu, asociațiile și organizațiile de profil. ”Noi credem că pe primul loc trebuie să se afle calitatea produselor şi profesionalismul serviciilor oferite, de aceea ne concentrăm pe o promovare a acestora în rândul reprezentanților industriei de profil. Organizarea acestui eveniment se realizează cu accent pe raportul calitate-preț: oferim consultanță de specialitate, flexibilitate şi suntem deschiși la cerinţele expozanților, precum și la nevoile vizitatorilor de specialitate. Ne propunem să revitalizăm cultura pentru târguri și expoziții şi să subliniem importanța participării cât mai multor companii, având convingerea că numai printr-un schimb de bune practici se poate ajunge la nivelul cerut de consumatori.” Bogdan Almași, director general EXPOROM.

 

HORECA EXPO  beneficiază de parteneriate cu METRO Cash & Carry România și cu asociații și organizații de profil ca: Asociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din Tursim (ANBCT), Asociația de Cafea de Specialitate (SCAE România), Horeca School, Asociația de curățenie MATISZ (Ungaria).

 

Maeștrii bucătari Ștefan Bercea și Petrișor Tănase (ANBCT) împreună cu echipa lor de profesioniști în arta culinară vor încânta cu Salonul de gastronomie și o serie de seminarii tematice. Recunoscutul sommelier Sergiu Nedelea (Winetaste) va susține la rândul său atât seminarii, cât și degustări de vin. SCAE România va dezvălui secrete și tehnici de preparare a băuturilor pe bază de cafea, în timp ce Barmania și Flying Cocktails vor susține reprezentații de Mixologie și Flair.

 

Pe www.horecaexpo.ro, veți regăsi lista completă de evenimente conexe. Expozanții se pot înscrie până pe 1 martie 2013, iar pentru orice informație cu privire la desfășurarea evenimentului, ne puteți scrie la pr@exporom.com, persoana de contact fiind Romina Stancu (0752.206.745).

 

Adresa complexului expozițional EXPOROM este Strada Biruinței, nr 98, Pantelimon, județul Ilfov. Accesul în spațiul expozițional se va face pe bază de invitație sau bilet de intrare, iar transportul (microbuze cu o capacitate de 25 de persoane) vizitatorilor va fi gratuit de la stația de metrou Republica.

Comentarii (4)

14.02.2013, 23:02

Avantaj de Bucuresti

15.02.2013, 07:23

Laura, te rog, ramai acasa!!!

15.02.2013, 07:24

Multumim de stire. Vorba Mihaelei, avsantaj de Bucuresti.

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

ieri la 18:07

Sarmalute din quinoa, la CrockPot

Sarmalute din...

ieri la 15:18