Chipsuri din fructe facute acasa - o gustare fara conservanti

Postat de Adinuta in Bucataras eFeminin pe 2 Noi 2011 | 5326 vizualizari

Comentarii (12)

Lau

Lau
03.11.2011, 08:04

03.11.2011, 08:54

03.11.2011, 14:21

grozave!!

03.11.2011, 14:46

Oare merge procedeul si in cazul bananelor? Ca tare-mi plac bananele uscate.

04.11.2011, 09:33

sunt grozave insa procesul e mai mult decat chinuitor) atatea ore si la cuptor.pt o ceasca de fructe pe care le mananc imediat fir-ar! ...atatea ore si in fata semineului:offf
cel mai avantajosshidratorul insa d-ala nu avem toti acasa.

04.11.2011, 09:44

Miha faci sirop de apa cu zahar si suc de lamaie dai bananele felii prin sirop si la fel la cuptor pe hartie de copt

04.11.2011, 09:53

Sar-na Aziz-ule drag!

04.11.2011, 10:03

Ai dreptate Cristina, dar e asa de scump un aparat de ala...

04.11.2011, 10:12

eu nu am facut dar am vz undeva si cica asa se face

05.11.2011, 00:59

06.11.2011, 23:32

eu am un aparat de confiat dar nu pot sa spun ca l-am folosit foarte mult cred ca o data sau de 2 ori ,nu mi-a placut cum le-a scos ,cei drept il am din austria si nu prea pricep cum se foloseste ,greu nu este dar parerea mea ca sa se confieze asa cum trebuie mi se pare timpul cam lung de uscare

14.11.2011, 14:41

Eu mi-am luat din comert chips-uri din banane si din ananas. Au fost bune, ba chiar am incercat sa le combin cu Lay's rumeniti la cuptor si au facut un mix bun

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!