Ciocolata ingrijirea dulce

Postat de Bya Ralu in Bucataras eFeminin pe 12 Mai 2013, 13:50

Articol pe placul a 16 bucatarasi
comenteaza

Toata lumea stie ca ciocolata a intrat in component multor produse cosmetice,tratamente in centre de infrumusetare.

Ciocolata este foarte bogata in vitamine(A,B,C si D) si in minerale(magneziu,postasiu si fier).Ciocolata neagra cu un continut mare de cacao poate face minuni pentru piele.Untul de cacao din ciocolata hidrateaza si stimuleaza celulele responsabile de elastina si colagen,care ofera fermitate pielii.Previne semnele de imbatranire,de aceea ciocolata neagra se foloseste in mastiile antirid.Mastiile cu ciocolata ajuta si la indepartarea celulelor moarte.

Din ciocolata se pot prepara mastii relaxante pentru corp.In centrele de infrumusetare,impachetariile cu ciocolata sunt cele mai cautate.

"Se topesc 2 ciocolate,cand pasta este calduta se aplica pe piele cu o pensula(pe abdomen,coapse).Se impacheteaza zonele cu o folie alimentarasi se lasa sa actioneze 30 minute.Prin incalzirea zonelor impachetate se accelereaza circulatia sangvina,combate celulita si ofera fermitate pielii.

Cateva trucuri mici :

"La fel ca baile cu lapte,cele cu ciocolata au un efect benefic.In apa de baie se adauga ciocolata topita."

"Cu ciocolata topita se poate face si masaj,ideal dupa baie,cand porii sunt deschisi."

"Pentru o aroma placuta si pentru catifelarea pielii se pune in gelul de dus ciocolata rasa fin."

Masti rapide pentru ten:

Pentru catifelare:-Se topeste o ciocolata amaruie,se amesteca cu o ceasca de lapte,o lingurita de iarut si una de miere.Se lasa amestecul pe fata timp de 30 minute,si se clateste cu apa calduta.

Curatare in profunzime:-8 patratele de ciocolata neagra,o lingurita ulei de migdale dulci.Se topeste ciocolata pe baie de aburi,dupa ce se raceste amestecul obtinut se aplica pe fata ,si se lasa 15 minute.Se clateste cu apa calduta.

Poza este luata de pe google,iar despre ciocolata am citit in click sanatate

 

Comentarii (16)

12.05.2013, 23:20

31.03.2015, 18:01

VI

VI
11.04.2015, 20:21

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!