Concurs culinar - Maestrii aluaturilor de acasa

Postat de Bucataras in Cu de toate pe 16 Apr 2020, 19:52

Articol pe placul a 24 bucatarasi
comenteaza
Concurs culinar - Maestrii aluaturilor de acasa

Dragi bucatarasi harnici si talentati, iata ca a venit momentul unei noi provocari culinare!

Despre talentul vostru culinar extraordinar stim cu totii, s-a dus vestea in toate cele 4 zari, asa ca a venit momentul sa va aratati din nou maiestria, de data aceasta pregatind cele mai alese si minunate aluaturi de casa.

In aceasta perioada in care ne gospodarim mai mult si pregatim mai multe bucate, cu provocarea de a ne descurca cu ingrediente mai putine sau mai multe, in functie de posibilitatile fiecaruia, cu siguranta fiecare capata experienta si testeaza noi frontiere in materie de gatit.

Asadar, concursul nostru are ca tema "aluaturile de casa", iar voi veti fi protagonistii care vor scrie istorie si de aceasta data.

Puteti pregati orice aluat cu sau fara drojdie/bicarbonat/ praf de copt/ maia, etc: paine, cozonaci, cornuri si placinte care mai de care mai apetisante si mai interesante, pizza si fursecuri dulci sau sarate, orice aluat credeti ca va cuceri pe orice gurmand. 

CUM PARTICIPATI LA CONCURS:

Intre 16 aprilie si 24 mai 2020, inscrieti in contul vostru personal de pe Bucataras.ro cel putin doua retete cu aluat de casa (precizati in descriere "aluaturi de casa").

PREMII:

Cele mai bune trei retete vor fi rasplatite cu titlul de Maestrii Aluaturilor de Acasa si 3 PREMII utile si frumoase:

PREMIUL 1  Slow & Multicooker Digital 5.6L Crock-Pot


PREMIUL 2 - Frypan 24 cm


Premiul 3 - Tocator mesteacan


DESEMNAREA CASTIGATORILOR se va face prin jurizare.

Criteriile de desemnare a castigatorilor vor fi: respectarea temei, complexitatea preparatului, descrierea pasilor de preparare, detalierea prin fotografii a etapelor prepararii, aspectul preparatului. Cu cat mai multe retete inscrise in concurs, cu atat mai multe sanse de a va numara printre castigatori.


 Participa la concurs doar retetele insotite de fotografii. Retetele ale caror continut si/sau fotografii sunt copiate fara drepturi de autor vor fi descalificate.

ANUNTAREA CASTIGATORILOR:

Pe 27 mai 2020 veti afla castigatorii, care vor fi anuntati atat printr-un update la acest articol, cat si pe pagina de facebook Bucataras! 

Mult succes, dragii mei! Fie ca cele mai frumoase si mai interesante retete sa castige!

***********************************************************************************************

27 MAI 2020 ANUNTAREA CASTIGATORILOR

Dragi bucatarasi iscusiti si talentati, iata ca a sosit momentul mult asteptat de catre voi, si anume, anuntarea castigatorilor concursului nostru frumos.

Va fac si o marturisire cu aceasta ocazie, misiunea de jurizare si desemnare a fost una extrem, extrem de grea, avand de ales intre atatea zeci si zeci de retete absolut mi-nu-na-te!

Va felicit pe toti pentru talent, pentru retetele impresionante, pentru idei si pentru felul in care ati dat gust si forma fiecarui aluat.

Tuturor vi se cuvine titlul de Maestrii Aluaturilor de Acasa!

Asa cum e regula fiecarui concurs, exista 3 castigatori, asa ca fara sa mai prelungesc suspansul, in aplauzele tuturor, iata care sunt acestia:

PREMIUL 1 

Gogosi crocante cu sirop - madi_marin (cu felicitari pentru cele mai multe si mai apreciate retete inscrise la concurs)

PREMIUL 2 

Cruffins - deyutzky

PREMIUL 3

Paine taraneasca ruseasca cu usturoi verde si ierburi de gradina - Ksenya

Felicitari, dragile mele bucatarase, ati demonstrat ca se poate face arta din orice aluat! Sa va bucurati de premii si sa ne incantati in continuare cu retete minunate!

Alte retete care au starnit aplauzele juriului:

Desert Petites Chinois (Briose cu crema patisera si stafide)

Paine cu maia

Coronita cu scortisoara si nuca

Cozonaci imbatati si impletiti

Aperitiv pateuri cu branza

Pana data viitoare, va urez spor si inspiratie!

Comentarii (24)

27.05.2020, 19:15

Wooow! :"> Multumesc mult pentru aprecieri si pentru extraordinarul premiu!

27.05.2020, 19:28

Felicitari!

27.05.2020, 21:37

Felicitariiiiii!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!