Contre si contracontre

Postat de Mutulica in Cu de toate pe 8 Sep 2012, 10:28

Articol pe placul a 10 bucatarasi
comenteaza

 

Religia Ortodoxa  ne sfatuieste sa nu raspundem celor care ne cearta fara motiv  si  ne cauta  pricina de scandal  ci sa ne rugam pentru ei , recunoscand implicit ca piaza rea abatuta asupra noastra poate fi din cauza unor greseli pe care le-am facut  cu sau fara  voia noastra . Se mai spune ca  Dumnezeu de fapt ne  incearca pentru a ne rasplati pe masura mai tarziu  .  

Nu numai ca  eu nu am pretentia de a ajunge in Rai , ba chiar mi-am propus ca nici macar sa nu bat la aceasta poarta , recunoscandu-mi nimicnicia , asa ca am incercat sa inteleg adevaratele resorturi intime ale acestor tauni vesnic porniti sa sicaneze .

Mai spune Religia Crestina  , " fericiti cei saraci cu duhul  caci  a lor va fi Imparatia Cerurilor " . Mai precis  , ni se cere sa urmam dictonul "crede si nu cerceta" , nu pentru a ramane vesnic in intuneric dogmatic ci pentru ca riscam sa dam peste lucruri care sunt peste putinta noastra de intelegere si riscam sa ne facem rau .

Ti-ai gasit cine sa nu puna intrebari , tocmai eu ?

Cautand sa gasesc o explicatie si o rezolvare a problemei spinoase de a convietui cu taunii vesnic gata de atac am aflat ca acestia sunt vampiri energetici . Astfel de oameni sunt de mai multe feluri . Cei despre care va povestesc acum se hranesc cu energia noastra negativa .

De aceea sunt vesnic pusi pe cearta si tot timpul ne provoaca reactii negative , pentru ca noi inconstient vom emite energie negativa pe care acestia o sorb cu  nesat !

Sunt nemultumiti de orice , sunt dusmanii tuturor caci daca ajung sa-si extermine adversarii  isi cauta altii deoarece  fara  ei intra in sevraj si ajung sa faca spume fara un motiv aparent . Energia sub forma de ganduri se transmite instantaneu si nu are limita de spatiu . Persoana cu pricina poate fi la capatul Pamantului . Gandindu-ne la rautatea ei nefondata din punctul nostru de vedere  pe niciun motiv logic  si retraind momentele de furie ii vom hrani viciul pentru ca ,  dupa cum v-am spus , aceasta forma de energie nu cunoaste limitari in spatiu .

De aceea suntem sfatuiti sa nu pacatuim cu gandul si sa ne rugam pentru sufletele agresorilor nostri !

 Cand isi unesc destinele doua astfel de persoane au parte  de o existenta a la Tom si Jerry si cu toate astea sunt mai nefericiti cand se despart decat cand isi fac viata amara unul altuia , pentru ca raman fara acea energie negativa pe care o primeau   , fara sa constientizeze acest lucru , de la partenerul la fel de dornic de conflicte .  

Nu incercati sa-i contraziceti si nici nu are rost sa le explicati ce problema au .Sunt niste drogati , nu-i mai puteti intoarce din drumul lor  si va faceti rau caci va secatuiesc de energie .Veti intra in vartejul agonizant al scandalurilor si veti sfarsi storsi de energie , cu nervii in pioneze daca nu mai rau ! 

Acesti impatimiti ai scandalului  sunt numiti mult prea frumos de  catre scriitorii fascinati de vesnicul lor  apetit pentru macinarea nervilor : rebeli fara cauza . 

De cate ori omenirea a avut ghinionul ca acesti agresori de vocatie sa se inroleze sub vreun stindard ideologic sau religios am avut parte de Cruciade , Inchizitii si Jihaduri sangeroase , exterminari salbatice pe motive ideologice ( mai ales  in comunism )  si pogromuri ( mai ales pe timpul nazistilor )  .

 Niciun viciu nu ramane fara urmari neplacute . Nici scandalagii de profesie nu fac exceptie . Au parte de o existenta si de o moarte agonizante ! 

 

Comentarii (13)

09.09.2012, 10:31

Foarte frumos articolul, Mutulica! Ma bucur ca esti un om care vrea binele celorlalti si vrea sa castige Raiul! Iti doresc sa ai parte de tot ce iti doresti, ca meriti, orice om care se straduieste sa fie bun, merita, si sper sa nu mai ai parte de oameni asa rai care sa te supere si sa te enerveze si contreze, dar daca ajungi sa-i ierti si sa-i accepti, eu zic ca ai mai crescut o treapta si nu poate decat sa-ti fie bine, nu???!!! Toate cele bune si multumim pentru ca ai impartasit cu noi supaparile tale si sper sa ii ierti pe cei care ti-au gresit si sa nu mai fi suparat!

10.09.2012, 01:02

De aceia se zice ,, Doamne iarta-i ca nu stiu ce fac ''
Si eu m-am lovit chiar recent de un asemenea caz , o persoana care se ambaleaza progresiv si pentru care nu mai conteaza cand i se pune pata . Conteaza doar sa critice si sa te tareasca vartejul ei de nemultumiri . Eu involuntar am preluat de la ea starea de nemultumire si de rau privind discutia noastra si vreo doua zile doar discutam cu ai mei despre asta
Am ajuns la concluzia ca asemenea oameni trebuie ocoliti si discutiile cu ei lasate mai usor
Cat despre a te ruga pentru dusmanii tai ....Aveam la un moment dat un director venit din sud sa reorganizeze firma clujeana la care lucram . Taia , spanzura si disponibiliza pe capete . Tremuram doar la gandul ca trebuie sa-l vad. Cand eram in tura de dimineata , la iesire drumul meu trecea pe langa catedrala . Am facut un mic experiment , m-am rugat pentru el sa-i dea Dumnezeu sanatate . In scurt timp am devenit foarte apreciata , exemplul lui preferat . Nici unul din cateii mai mici nu indrazneau sa se mai lege de mine

11.09.2012, 14:22

Foarte bun articolul! Felicitari!

Nu sunt un om rau, imi iubesc si ajut apropiatii si sunt o prietena de nadejde, dar.. am defectul de a cere prea multe de la oameni si a rabufni verbal, cateodata! Este adevarat ca nu fara sa am motiv intemeiat.. dar recunosc ca-i o greseala.. si din pacate nu reusesc sa ma educ!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!