Cooking live la Sky Bar

Postat de Bucataras in Restaurante pe 11 Sep 2011, 10:53

Articol pe placul a 4 bucatarasi
comenteaza

 Am facut cunostinta cu Sky Bar cind un prieten bun m-a invitat la o cafea, sa stam la povesti. Era o dimineata insorita, din acelea blinde, in care poti savura amintiri placute alaturi de amici pe care nu i-ai mai vazut de multisor. Ocazie cu care am aflat despre evenimentele Cooking live sustinute la Sky Bar. Si iata-ne vineri seara, cocotati deasupra Dorobantilor. Caci Sky Bar este situat pe terasa unei cladiri, la etajul 5, pe Calea Dorobanti nr 155, de unde ai la picioare aceasta zona deosebita a Bucurestiului. E drept, acum, zona poarta pecetea pitzipoancelor si smecherasilor care-si fac veacul prin cafenelele "de pe Dorobanti", insa in esenta este o parte a istoriei Bucurestiului cu o arhitectura superba.

In Sky Bar nu ai cum sa nu te simti bine. De la zimbetul amabil al personalului, la mincarurile delicate si delicioase ale celor doi tineri bucatarasi :). In acea seara, am mincat, preparate la 1 metru de noi, pe gratar: lup de mare (umplut cu coriandru, usturoi si uns cu ulei de susan si de masline)  cu garnitura de fasole verde crud, caracatita (marinata cu cimbru, usturoi si ulei de masline extravirgin) cu salata de rucola, creveti la gratar cu porumb compt.

Vezi coordonatele Sky Bar pe sectiunea de restaurante a Bucataras.ro!

Ce spun ei despre ei:

Sky Bar, primul roof bar din Romania, este rezultatul unui proiect inovator care a aparut din dorinta de a crea un loc inedit, inspirat din conceptul “roof bars”.

Roof barurile din marile orase de peste hotare se bucura de o popularitate ridicata in randul persoanelor care isi doresc sa petreaca timpul intr-un mediu unic, relaxant.

Sky Bar asigura atat o atmosfera relaxanta in timpul zilei, de lounge bar, cat si o atmosfera animata pe timpul noptii, dar de fiecare data o experienta "above the city".

Cafe bar, situat pe terasa unei cladiri amplasate pe Calea Dorobanti (deasupra altor cafenele dorobanti), se adreseaza clientelei medium-high din Bucuresti, dar si turistilor, carora le ofera o priveliste superba asupra orasului. Locatia, atmosfera sunt elemente cheie care transforma acest cafe bar intr-un lounge bar sofisticat.

  • 1 Preturi Cooking live Sky Bar
  • 2Lup de mare la gratar cu fasole verde-crud: 40 lei
  • 3Creveti la gratar cu garnitura de porumb copt: 50 lei
  • 4Caracatita la gratar cu rucola: 70 lei
  • 5Homar la gratar: 130 lei
  • 6Vinul Cavalerului Sauvignon blanc: 50 lei

Comentarii (2)

20.09.2011, 09:58

Mi pot comenta ceva, cum arat astea m-au dat pe spate si ma omor dupa preparate din peste.

09.12.2017, 21:48

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola