Cu James Martin in Britania, din 19 martie la TV Paprika

Postat de Chello_Networks in Bucataras FoodPR pe 15 Mar 2013, 12:22

Articol pe placul a 2 bucatarasi
comenteaza

In aceasta serie captivanta, in care calatoriile se imbina perfect cu retetele delicioase, prietenosul bucatar James Martin calatoreste in Britania, urmand traiectoria din anii studentiei sale in domeniul culinar, pregatind mancaruri din gastronomia frantuzeasca clasica, la care adauga o nota britanica. Acompaniat de bucatarii britanici Hairy Bikers, Laurence Keogh si Martin Bluno, James incepe fiecare zi cu o vizita la piata locala unde degusta si cumpara cele mai proaspete alimente. Apoi acesta isi va alege un loc destul de atipic, unde isi va pregati mancarurile delicioase. Rezultatul: fiecare masa pregatita abunda de spontaneitate si de frumoasele imprejurimi farnceze. Cu retete de-ti lasa gura apa, tachinari pline de duh si peisaje uluitoare, aceasta serie este o adevarata inspiratie atat pentru gurmanzi, cat si pentru amatorii de calatorii.

Cu James Martin in Britanin

Din 19 martie, de luni pana vineri, de la ora 20:00

 

Comentarii (0)

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paine cu masline si fulgi de ovaz

de Rocsi 9

Paine cu masline...

ieri la 21:23

Briose din cartofi si branza in crusta de cascaval

de Rux 9

Briose din...

ieri la 19:37

Negresa cu glazura de ciocolata

de Aletta 4

Negresa cu...

ieri la 16:55

Friptura de porc in sos dulce acrisor

de stefy_a 3

Friptura de porc...

ieri la 12:01