Cum sa bem apa

Postat de Georgiana78 in Tehnici pe 15 Aug 2012, 13:56

Articol pe placul a 16 bucatarasi
comenteaza
Cum sa bem apa

Chinezii si japonezii beau ceai fierbinte in timpul mesei,nu apa rece. Poate e timpul sa adoptam obiceiul lor la masa.

Pentru cei carora le place sa bea apa rece,acest articol li se adreseaza direct.Este frumos sa bei un pahar cu apa rece dupa masa,dar apa rece solidifica hrana uleioasa pe care tocmai ai inghitit-o. Va incetini digestia.Cand aceasta reactioneaza cu acidul,se va rupe si va fi absorbita de intestine mai repede decat mancarea solida. Trece in intestine si foarte rapid se transforma in grasime si pote duce la cancer.Este mai indicat sa se bea supa fierbinte sau apa calda dupa mancare.

Simptome comune atacului de cord

Un punct serios referitor la atacul de cord: ar trebui sa stiti ca nu fiecare simptom de atac de cord este durerea bratului stang. Atentie la dureri intense in zona falcilor. S-ar putea sa nu aveti niciodata prima durere in piept in timpul atacului de cord. Ameteala si transpiratia intensa sunt tot simptome comune. 60% din cei care au atac de cord in timpul somnului nu se trezesc. Durerea la falci te poate trezi din somnul adanc.Sa fim atenti. Cu cat stim mai mult, cu atat avem mai bune sanse de supravietuire.

Timpul corect pentru a bea apa va imbunatati eficacitatea ei pentru corpul uman.

Doua pahare de apa imediat dupa trezire, ajuta la activarea organelor interne.

Un pahar de apa - 30 de minute inainte de o masa. Ajuta digestia.

Un pahar de apa inainte de a face baie. Ajuta la scaderea tensiunii sanguine.

Un pahar de apa inainte de culcare. Ajuta la evitarea unui atac

Dr. Adriana Francisc Medic primar Medicina legala Doctor in stiinte medicale


Comentarii (14)

21.10.2012, 19:36

eu stiu ca apa calduta ceai cald ajuta la digestie si nu cea rece...cea rece o ingreuneaza....

21.10.2012, 23:03

Pai asta spune si articolul, draga mea twilight, ca apa calda este buna iar cea rece solidifica grasimile ingerate , iar acestea nu se mai elimina ci se depun.....cred ca nu ai fost atenta....! Ce stii tu este foarte corect si bun...! Te imbratisez cu drag....!

21.10.2012, 23:06

aaaa, poate te refereai la acele momente cand este bine sa bei apa......daca da, apa trebuie sa consumam cat mai multa si nu putem bea mereu ceaiuri....asa ca acele momente specificate in articol sunt cele mai bune cand putem bea apa, chiar si rece adica la temperatura camerei.....! Pupici....!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!