Cum sa facem sushi acasa

Postat de -Miti- in Tehnici pe 1 Feb 2012, 11:33

Articol pe placul a 6 bucatarasi
comenteaza

Pentru cine nu s-a incumetat inca, merita incercat! Chiar daca nu e o reteta rapida, sunt sigura ca veti fi incantati de rezultate.

Gasiti mai multe retete chiar aici pe bucataras (http://www.bucataras.ro/cautare/?ws=3&key=sushi&submit=) si puteti incerca diferite combinatii. Chiar daca pestele proaspat (sashimi) nu e disponibil, puteti incerca sa faceti sushi cu o combinatie de bucati de ton din conserva cu castraveti sau avocado.

Sushi chef necesita o pregatire indelungata, desi este numai un singur fel de mancare, dureaza mai mult pana devin chef in toata regula, decat la un bucatar.

Atasez si un video despre prepararea orezului si spor la sushi!

Kappa maki roll - cu castraveti

Cum pregatim pestele pentru sushi

Cum pregatim orezul

Si iata cum trebuie sa savuram sushi

Comentarii (6)

02.02.2012, 21:23

boss,cele cu peste proaspat sunt cu mult mai bune,dar imi plac si cele facute acasa,mai ales cand toti se implica

02.02.2012, 21:49

N-am incercat inca, dar cred c-o sa ma incumet curand

05.02.2012, 21:32

Nici noi nu am mancat pana acum si tot zic sa fac si eu acasa...in curand, sper

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04