Cum sa-ti "vopsesti" parul in mod natural

Postat de Adinuta in Bucataras eFeminin pe 19 Noi 2011, 18:00

Articol pe placul a 8 bucatarasi
comenteaza

Tot mai multe persoane devin din ce in ce mai atente la ce mananca si cauta sa aleaga cele mai sanatoase si sigure produse. Insa un impact destul de mare il au si produsele pe care le punem pe corp. Stim deja ca anumite cosmetice contin chimicale ce ne pot afecta sanatatea, iar acest lucru este valabil si pentru vopselele de par. De aceea au aparut de cumparat si alternative mai putin daunatoare si solutii semi-permanente si multe persoane se intorc la metode mai traditionale si mai sanatoase.

Poti incerca chiar acasa variante naturale de a da un plus de culoare si stralucire parului tau, fara a apela la produse chimice.

Pentru nuante de brunet, clateste parul cu unul dintre aceste amestecuri:

- Apa racita in care ai fiert cartofi in coaja;
- Ceai din rozmarin, salvie, zmeura sau patrunjel;
- Ceai negru sau cafea neagra;
- Infuzie de ceai, nuci si cafea;
- Infuzie de otet de mere, rozmarin si cafea.

Pentru parul blond:

- Infuzii sau ceai de sofran, turmenic, musetel;
- Apa in care a fiert rubarba, racita si strecurata;

Pentru nuante roscate, clateste parul cu:

- Ceai din macese, sofran sau foi de ceapa rosie.

Pentru nuante argintii, clateste parul cu:

- Infuzie de nalbe sau cretisor.

Foto: demandstudios.com


Comentarii (16)

21.11.2011, 15:38

21.11.2011, 20:00

super

21.11.2011, 20:01

gaby_d
19.11.2011, 19:41

eu, desteapta, inteligenta, super super isteata
am facut cafea, am strecurat-o . mi-am tuflito-n cap
no..cum oi fi strecurat-o..cand l-am uscat..era numa zatz pe jos, mai puteam face o cafea)))0
asa ca,,..l-am clatit si aleluia cafea))))
draga de tine

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D