Cum se taie o ceapa a la Gordon Ramsay

Postat de -Miti- in Tehnici pe 15 Ian 2012, 15:39

Articol pe placul a 11 bucatarasi
comenteaza

Sunt sigura ca stim toti cum se taie o ceapa,dar acum ma uit mult dupa tehnica "degetelor", deocamdata totul dureaza mai mult ca inainte, dar  o fac corect (sper).

Si pe mine tot asa m-a invatat mama sa tai ceapa, dar nu imi iesea atat de marunt. Dureaza putin pana se obisnuieste mana, dar apoi parca taie singura :)).

As vrea tare mult sa aud si alte tehnici, poate nu toti o taiem la fel.

 

 

sursa foto:taste.com.au

Comentarii (10)

15.01.2012, 16:16

da, stiu, stii ca astea japoneze de calitate, cum e globalul, sunt facute din straturi suprapuse de otel, nu dintr-o singura bucata, ca marea majoritate a cutitelor. practic, daca-l scap de la distanta mare pe ciment si cade in varf se "sparge" in sute de bucatele .

15.01.2012, 16:25

nu stiu de ce ,dar pe mine nu ma incanta cutitele de ceramica. Mie imi place sa simt in mana lemnul sau metalul,mi se pare ca prea aduce a plastic.Eu-s mai ecologista si imi plac lucrurile naturale si cred ca simturile sunt foarte importante. Cum e sa iei in mana un lucru din plastic si cum e cu unul din lemn

15.01.2012, 16:33

Pai tai des ceapa,dar imi cam aluneca printre degetedar spre rusinea mea nu am nici cutite calumea,tot zic ca-mi iau,dar nu am mai apucat!!!

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: