Dana Dogantekin de la candidat Top Chef la Jurat Chef Bucataras.ro

Postat de Bucataras in Cu de toate pe 27 Feb 2013, 20:00

Articol pe placul a 18 bucatarasi
comenteaza

A 4 -a editie a concursului Reteta anului, inceput in 2009, s-a bucurat de prezenta in juriu a Danei Dogantekin, cu care v-ati intilnit in showul Top Chef.

"Sincer, am exclamat un WOW cind am trecut in revista retetele care au participat la concurs", spune Dana, un compliment minunat pentru curajosii care s-au aventurat in lupta pentru premiile oferite de www.bucatarie360.ro si bucataras.ro.

Se considera o femeie activa, careia ii place sa invete tot timpul lucruri noi. Pe langa meseria de bucatar, mai are si certificat autorizat de traducator din limba turca. Pe scurt, se caracterizeaza in 3 cuvinte: serioasa, corecta si sincera! Exact calitatile pe care le cerea pozitia de jurat Bucataras.ro, pe care Dana le-a atasat experientei sale in gastronomie!

Showul Top Chef i-a ramas cu multe amintiri placute. De la primul pas, cind Hadad si Nicolai au jurizat-o la preselectie, pina in finala, cind au intrat pe platou dimineata si l-au parasit cind zorii zilei urmatoare mijeau afara!

"L-am admirat mult pe Nico Lontras pe parcursul showului. Este un om deosebit si un chef fantastic, de la care ai multe de invatat. Faptul ca s-a impus in afara tarii spune multe despre calitatile sale", spune Dana, care il apreciaza insa si pe castigatorul Giovanni Piselli, dar clar favoritul ei ramine romanul nostru.

Va mai aduceti aminte de primul episod Top Chef? Cel in care au mers intr-un abator si au transat carcasele de vita! Dana sigur nu-l va uita curind: "am stat ore bune in halele acelea cu temperaturi foarte joase, de ne clantaneau dintii tuturor, insa pot spune ca a fost provocator!". "Niciodata n-am stiut ce probe ne asteapta", rememoreaza ea, amintindu-si cum pe malul marii a avut de infruntat atit nisipul adus peste preparate de rafalele de vint, cit si problemele legate de aprinderea plitelor cauzate de acelasi vint :).

Am fost curios sa aflu care-i preparatul ce-i place cel mai mult: "pestele alb". Are o experienta mare culinara, lucrind in restaurante bine vazute de public, Rue Du Pain din Bucuresti raminind in sufletul ei. Pentru ea, locul de munca trebuie sa fie "un job la care sa merg din placere, unde sa am posibilitatea de a-mi demonstra calitatile si competentele, unde sa dispun de libertate de decizie si sa-mi asum responsabilitati!".

Dialogul dintre noi a curs lejer, de parca ne stiam de multa vreme. Dana este o persoana sociabila si afirma ca "este deschisa unor noi provocari si parteneriate in domeniul gastronomic: prezentari de produse, cooking showuri ...". Ii place sa citeasca si sa calatoreasca.

La inceputul saptaminii s-a reintilnit cu cei care i-au fost concurenti la Top Chef intr-un eveniment Horeca organizat la Novotel si au depanat amintiri (in fotografie alaturi de Nico Lontras si Mihai Neacsu.

Apoi a revenit acasa si a jurizat concursul siteului culinar nr 1 din .ro, www.bucataras.ro, exclamind WOW, uimita de calitatea retetelor!

Multumim si noi, Dana, un Top Chef devenit Jurat Chef pentru bucataras.ro!

Vezi si tu retetele inscrise in concurs (click aici)!

 

Comentarii (6)

28.02.2013, 01:53

Ah ce am pierdut ... Eu si pestele meu ... Tin pumnii tuturor concurentilor, de peste mari si tari ...

28.02.2013, 08:45

Bravo Dana pentru tot ce ai facut Ma bucur ca si tu l-ai vazut pe Nico , marele castigator !
Multumim ca ai jurizat retetele de pe acest minunat site

01.03.2013, 13:06

Felicitari pentru fiecare ambitie si rezultat obtinut...

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20