De ce mancam oua rosii de Pasti?

Postat de rocsi_1612 in Bucataras in oras pe 17 Apr 2011 | 7444 vizualizari

Comentarii (13)

Lau

Lau
18.04.2011, 10:23

foarte frumos articolul

18.04.2011, 10:28

Frumos Rocsi , felicitari

18.04.2011, 14:16

Rocsi foarte bun articolul tau chiar ma intrebasem daca exista unul pe aceasta tema,mersi mult

18.04.2011, 19:17

foare educativ si la subiect !

18.04.2011, 20:01

Superb!!!

18.04.2011, 21:00

Va multumesc mult..articolul este luat dintr-o revista practic mai veche..mi-a placut mult si am zis sa vi-l impartasesc si voua ca poate va place si voua

20.04.2011, 15:46

mancam de foame ))))

20.04.2011, 15:48

nu am facut niciodata oua in alte culori decat rosii si nici nu voi face

fain articolul

20.04.2011, 15:55

eu nici de foame nu mananc oua eu un singur an cand eram mai mica ,si mergeam in vizita si vedeam oua de mai multe culori am vrut si eu..si am facut..erau frumoase,dar ouale rosii sunt oua rosii de Paste..si fac doar rosii..

23.04.2011, 18:33

nu prea ma omor eu dupe oua fierte , eu am facut oua rosii, violet, verzi si albastre

24.04.2011, 15:27

eu nu mananc deloc oua,asa ca te inteleg

02.05.2011, 07:37

si eu de Paste vopsesc numai oua rosii.

03.05.2011, 11:22

medi..eu la fel

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!