Despre infidelitate , minciuna si alte rataciri

Postat de Mutulica in Cu de toate pe 6 Aug 2013, 07:02

Articol pe placul a 11 bucatarasi
comenteaza
Despre infidelitate , minciuna si alte rataciri

Va marturisesc   , cunosteam (e drept , din carti ) pericolul la care se expun cei ce isi asuma nebunia de a spune adevaruri pe care oamenii nu vor sa le asculte .

Cei  dornici sa schimbe actuala stare a lucrurilor trebuie sa-si accepte soarta de a fi  supusi   falselor judecati  , testati in fel si chip , tracasati ,ridiculizati , barfiti si pusi in situatii incomode in speranta ca se  vor compromite in vreun fel , discreditand astfel si conceptiile lor despre necesara  si grabnica schimbare a modului in care ne este guvernata viata . Acesti frumosi nebuni sunt in starea de Singularitate , cea de dinainte de Big Bang . Eu cred ca nu trebuie sa cedeze la auzul cantecului de sirena al fanilor ce le cer reformarea societatii  deoarece  , repet  , suntem in starea de dinainte de inceputurile unei lumi noi ce poate fi si inceputul Sfarsitului .

Lumea  inconjuratoare  are in componenta sa culorile din intreg spectrul luminos   . Ar insemna sa fiu naiv sau ipocrit daca as afirma ca eu sunt  un om nepatat si ca cei ce ma privesc ( binevoitor sau cu ura ) nu vor vedea decat albul cel mai imaculat . Nu am nici cea mai mica intentie sa ma consider superior si demn sa fiu luat drept exemplu sau de a fi pus in situatia de a ordona  celor din jur drumul  pe care trebuie sa mearga .

Sunt convins ca o minoritate poate conduce o societate , asa cum s-a si intamplat mereu de-a lungul istoriei , dar  majoritatea nu poate fi convinsa cu forta ci doar obligata .Repetand  reteta milenara  a drumului spre succes , vom avea aceleasi rezultate .

Revolutiile au fost incepute de nebuni  , desavarsite de idealisti , dar de ele au profitat mereu  escrocii . Doar  o revolutie interioara , care sa actioneze ca un virus asupra intregii societati  , poate genera nu doar o schimbare ci si o transformare  activa a  oamenilor  la nivelul cel mai profund ,  o autorescriere constienta a  A.D.N.-ului   .

Daca va indignati  din cauza  ideilor mele , nu imi veti face o surpriza! Mie mi s-a spus deseori ca sunt un ciudat si recunosc ca , desi am toate tiglele pe casa , ale mele sunt altfel asezate .

Traim intr-o lume asezata cu fundul in sus iar scoala si mass-media sunt niste pseudoscoape prin care  suntem invatati sau obligati  sa privim realitatea . Astfel  , imaginile concave devin convexe  , ce e in fata vine in spate  , ce e in spate se afla in fata   , politicienii sunt singurii capabili sa ne  conduca  , hotii sunt oameni de afaceri iar tinerii  aflati  in cautarea fericirii si reusitei profesionale sunt determinati sa alerge  dupa cai verzi pe pereti ce par usor de atins   .

In rarele situatii cand reusim sa privim lumea  fara ajutorul pseudoscoapelor , lipsiti fiind de antrenament , nu avem reperele potrivite ,  avem simturile atrofiate si  pervertite . Astfel , in loc sa zarim intreg spectrul electromagnetic  ( adevarurile ascunse ce determina actualul mers al lucrurilor  ), avem  parte doar de spectrul optic  , de fapt  de ceea ce am fost   limitati  , conditionati sa vedem prin educatie si evolutie( a se citi involutie )  dirijata  . Ne lipsesc lumina potrivita , stimulul care actionand asupra retinei  si a creierului  ar produce senzatia vizuala corecta  iar noi ne-am putea face o imagine fidela asupra realitatii ajungand la concluzia inacceptabila astazi ca aceasta nu este decat o suma  a calitatilor si defectelor noastre , o proiectie a mentalitatii colective .

Pentru a putea fi perceputa de oameni , lumina trebuie sa aiba anumite caracteristici  pe care ei le pot recunoaste datorita dotarii genetice si  educatiei primite   :

- Frecventa  este cea care determina culoarea perceputa : cand avem parte zilnic de exemplul nonvalorilor cocotate in te miri ce functiii , negrul devine alb .

 -Amplitudinea este legata de stralucirea aparenta a unei surse de lumina   . Oamenii mediocri sunt prezentati in mod obsesiv  de catre mijloacele de informare in masa drept  indivizi supradotati si falsele lor realizari  sunt puse intr-o lumina mai mult decat favorabila  .

 -Polarizarea este  de fapt  o  limitare pe sest a  gradului de libertate a gandirii in asa fel  incat oamenii  creativi ,  care ar putea schimba sensul de mers al societatii  , sunt determinati  de reperele  obligatorii   sa se iroseasca in cautari ce duc spre piste  bine verificate si sa  se roteasca  doar in jurul  directiei convenabile  , realitatea fiind transformata prin tot felul de fenomene de reflectie , refractie etc

Care a fost scopul logoreei ? Sa va fac sa priviti in directia dorita de mine , cea care ar duce la prosperitatea tuturor celor dispusi sa munceasca cinstit pentru a avea o viata mai buna ?

 Va rog sa puneti mana peste ochiul stang si priviti spre o anume directie . Acoperiti-va apoi doar  ochiul drept si priviti din nou aceeasi imagine . Nu-i asa ca vedeti altfel lucrurile ?

Repetati acest test la alte ore ale zilei si veti observa ca lumina soarelui si lumina reflectata de mediu va va schimba perceptia asupra realitatii . Adaugati la toti acesti factori  obiectivi  factorii subiectivi   ce sunt  influentati  de multi stimuli interni si externi  imposibil de contabilizat . 

Dupa tot ce v-am spus , mai credeti ca exista un partid sau vreo coalitie , un grup de persoane sau macar un singur om care sa stie ce este mai bine pentru fiecare dintre noi ? Daca inca mai credeti , atunci va rog sa cititi din nou titlul acestui articol …

 

 

 

 

Comentarii (12)

06.08.2013, 10:22

Multumesc mult ! Nu e cazul sa te subestimezi. Toate cele bune .

Post Scriptum

Am postat odata un articol cu o dubla bataie. Pentru Merisor si pentru cei din lumea reala in care traiesc eu .
Te rog sa ma crezi ca fiecare a inteles ce trebuia sa inteleaga si nimic in plus sau in minus .Partea interesanta , care m-ar fi coborat oricum cu picioarele pe pamant in caz ca mi s-ar fi urcat la cap faptul ca am ajuns sa fiu recunoscut oriunde as fi in Romania(aspect care nu are numai lumini ci mai ales umbre ) a fost ca toti au crezut ca am scris special pentru ei . In general , oamenii fie ma aproba entuziast fie ma urasc si ma dezaproba la fel de patimas . Mi s-a mai spus ca eu sunt facut sa atrag atentia . E doar o karma . Singurul meu merit este ca ma tin de ea , nu ma dau la o parte , loviturile ma conving ca am dreptate si evit sa fiu influentat de laude pentru ca nu merit atata atentie si fac parte dintr-un neam fudul . Te-ai ales cu o poliloghie . Buna ziua mi-ai dat , belea ai capatat !

08.08.2013, 09:55

Acum am vazut articolul si n-am cu sa nu spun si eu doua vorbe.
Sa stii Costele ca eu cunosc o mana de oameni ( nu este o grupare politica )care si-a propus sa elimine buba asta mare in care traim. Incearca inlaturarea raului printr-o metoda simpla, dar care nu este la indemana oricui. Cert este ca fac acest lucru cu metode pasnice.
La fel ca si tine sau ca multi altii, nu mai am rabdare cand vad atatea nedereptati, dar de fiecare data primesc acelasi raspuns : RABDARE.
Ne continuam drumul greu, pe cararea ingusta, cu increderea ca la un moment dat vom zari luminita de la capatul tunelului.

08.08.2013, 10:48

Sunt putine zile de cand am aflat cum se numeste cararea aceea ingusta .

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!