Despre morti

Postat de Mutulica in Cu de toate pe 1 Noi 2014, 09:34

Articol pe placul a 10 bucatarasi
comenteaza
Despre morti

Zilele astea avem parte de festivaluri ale mortilor .Unul se vrea modern si deci prooccidental(Halloweenul) iar celalalt isi striga sus si tare originea neaosa (Mosii de Toamna). Cei care pun in scena astfel de festivaluri stiu prea bine ce vor.In fapt este vorba de acelasi lucru: spalarea creierelor in scopul manevrarii maselor.

N-o sa scriu mult pentru ca adeptii Halloweenului nu sunt capabili sa asculte , sunt niste zombie , in timp ce adeptii tuturor mosilor posibili , ce se tot inmultesc , sunt mult mai bine pregatiti decat mine in ale bla-bla-urilor.

Mie mi se rupe sufletul pentru cei din urma , ei reprezinta partea inca pura a societatii romanesti si singura capabila sa scoata Romania din haos , dar care sta intr-o adormire asemanatoare mortilor , cu gandul la Lumea de Apoi , deoarece asa a fost educata.

Treziti-va:fara o reforma a Bisericii Ortodoxe vom astepta in continuare Judecata de Apoi si lumea ei in timp ce nu suntem capabili sa ne facem mai buna lumea in care traim. Dumnezeu ne-a dat tot ce aveam nevoie la nastere ! De atunci tot ce ni se intampla este opera noastra si doar noi ne putem face un viitor mai bun.

Foto

Comentarii (16)

01.11.2014, 14:52

Saru-mana, Panacris

01.11.2014, 21:00

Multumesc, Adi!

02.11.2014, 06:55

Saru-mana , Rocsi!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!