Drojdia de bere

Postat de medioto59 in Alimente pe 2 Ian 2011 | 5174 vizualizari

Comentarii (14)

03.01.2011, 19:14

deosebit de interesant,nu stiam prea multe despre drojdie felicitari doamna Maria

03.01.2011, 19:52

Este tare pretioasa drojdia, eu intro vreme imi preparam un lapte vitaminizant din drojdie, lapte, lapte praf, foarte gustos, dupa o reteta a dr V. Geiculescu. Foarte interesant articolul Medi, util.

03.01.2011, 20:27

Foarte interesant, multumim ca asa aflam multe lucruri interesante.
Nico

04.01.2011, 03:09

Felicitari Medi pentru articol . Cunosc aceste date despre drojdie de 2 ani , de atunci nu preget sa o recomand . Daca lumea s-ar convinge cat bine poate face un remediu atat de simplu , nu ar mai sta pe ganduri .

04.01.2011, 13:00

Interesant!
Multumim Medi!

04.01.2011, 18:24

nici eu nu ştiam aceste lucruri... mersic !

04.01.2011, 18:29

Doamna Dia eu ma bucur tare mult ca boss ne-a dat posiblittatea sa postam si noi....................in felul asta avem multe de invatat...............

04.01.2011, 18:30

Lenutica ,poate ne spui mai multe despre acest lapte vitaminizant din drojdie.................

04.01.2011, 18:31

Pup Nico..............

04.01.2011, 18:33

Mihaela,asa cum am spus am primit acest articol si am zis ca este bine sa il cititi si voi..............nici eu nu stiam foarte multe despre drojdie...............

04.01.2011, 18:34

Miha, ma bucur ca ti-a placut.............

04.01.2011, 18:35

Ionix..............

04.01.2011, 19:21

vreo 2 ani am mancat driojdie de bere in adolescenta acum vreo 10ani si a fost ff utila pt ca nu aveam cosuri

07.01.2011, 17:28

foarte interesant!!!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!