Fabrica de Retete Extra din 15 septembrie la TV Paprika

Postat de Chello_Networks in Bucataras in oras pe 12 Sep 2012, 11:04

Articol pe placul a 2 bucatarasi
comenteaza

Fabrica de retete extra revine in luna septembrie cu episoade noi.

Gazda emisiunii nu este deloc un debutant in arta gastronomiei - el participand la numeroase emisiuni culinare din strainatate, alaturi de nume de rezonanta ale gastronomiei internationale.

Cristi Sora a debutat in arta culinara pe la varsta de 6 ani, cand a preparat o friptura pe alocuri arsa, pe alocuri cruda, o omleta bunicica si niste cartofi mult prea prajiti.

A urmat cursurile Facultatii de Drept dar a realizat ca singurele lucruri pe care le putea pune in practica se refereau la puicute motate, godaci de lapte, cornute si alte creaturi. 

Astfel, dupa ce a urmat cursuri de profil la institutii din Europa de nord si din Australia, Cristi Sora a devenit un  bucatar de succes.

Fiind un sclav al papilelor sale gustative si mereu in cautare de noi retete si ingrediente, acesta a cutreierat prin Europa, Asia, America de Sud si in insulele din Pacific.

Noi ne oprim aici cu laudele si va invitam sa il urmariti in plina actiune in ”Fabrica de retete extra”!

Fabrica de Retete Extra - din 15 septembrie, in fiecare sambata de la orele 10:00 si 18:00, doar la TV Paprika!

www.tvpaprika.ro

 

Comentarii (0)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!