Fabrica de retete, o noua productie locala din 5 septembrie la TV Paprika

Postat de Chello_Networks in Bucataras FoodPR pe 1 Sep 2011, 11:22

Odata cu inceputul toamnei, telespectatorii TV Paprika sunt invitati sa urmareasca Fabrica de retete, o emisiune culinara cu Antonio Passarelli si Cristi Sora asumandu-si rolul de gazde.

Cunoscut si indragit publicului, Antonio Passarelli va pregati in stilul caracteristic retete gustoase, sanatoase si usor de facut. La fel va proceda si Cristi Sora, un bucatar spontan si experimentat care a lucrat cu personalitati precum Jamie Oliver si vedeta de televiziune Michael Moore, un renumit specialist culinar.

In fiecare emisiune, unul din cei doi bucatari sefi vor gati impreuna cu cate un invitat din randul vedetelor. Marius Popa, Daniela Nane, Silviu Biris, Roxana Iliescu, Tora Vasilescu, Magda Catone si Crina Matei vor incerca sa-si puna in valoare talentul in ale gatitului. Astfel, publicul se va delecta cu modul in care invitatii sunt obisnuiti sa gateasca in caminul lor.

Filmata pe parcursul verii, Fabrica de retete are 80 de episoade, fiecare cu o durata de 12 minute, timp in care telespectatorii se vor putea informa cu privire la ingredientele necesare si metodele folosite in prepararea retetelor prezentate de-a lungul intregii serii.

Difuzata din 5 septembrie, de luni pana vineri, de la orele 10:00 si 10:30, emisiunea se anunta a fi un adevarat show culinar ce nu poate fi ratat.

Noua productie TV Paprika va continua in fiecare weekend, din 11 septembrie, de la ora 14:00, cu Fabrica de retete extra, in care divertismentul si gastronomia vor face echipa perfecta. Aici il vom putea urmari pe bucatarul Cristi Sora calatorind in mai multe regiuni ale tarii, pentru a descoperi mancaruri noi si pentru a se familiariza cu modul lor de preparare, specific zonei din care provin.

Urmareste noua emisiune Fabrica de retete, marca TV Paprika!

 

Despre bucatarul TV Paprika, Cristi Sora:

Absolvent al Royal Danish Culinary School din Copenhaga si al Australian School of Business & Technology din Sydeney, Cristi Sora se declara un impatimit al bucatariei.

A lucrat in cadrul mai multor restaurante din Danemarca si Australia, fie in calitate de Sous-Chef in Golden Apple - Skagen, Danemarca, fie ca Chef de partie in restaurante din Copenhaga si Sydney (Vecchia Signorra, Tetsuya, Summit Restaurant & Orbit Bar).

Pe durata perioadei in care a lucrat in Australia, Cristi Sora a luat parte la cateva show-uri de televiziune alaturi de Michael Moore, David Greenhill si Jason Greenan-Grumley.

 

www.tvpaprika.ro

 

Comentarii (0)

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!