Frappe din NESCAFE Brasero: Un ritual in 3 pasi, gustul verilor racoroase!

Postat de elenadumitrascu in Bucataras FoodPR pe 26 Iun 2012, 21:52

Articol pe placul a 5 bucatarasi
comenteaza

NESCAFE Brasero iti ofera o adevarata experienta in confortul casei tale pentru ca iti poti prepara dupa gust si imaginatie un frappe spumos, cremos, cu o textura si gust deosebite. Va deveni in mod cert un ritual al dupa-amiezelor de vara atunci cand vrei sa stai in casa si sa te revigorezi. Cum? Nimic mai simplu: cu NESCAFE Brasero Mild, NESCAFE Brasero Original sau NESCAFE Brasero Strong poti avea in 2 minute un frappe racoritor si delicios, chiar la tine acasa. Vei uita de caldura de afara si vei savura indelung gustul bun al cafelei reci cand navighezi pe net cautand destinatii de vacanta sau stai la povesti cu prietenii. Shaker-ul, paharul NESCAFE, cafeaua preferata si cuburile de gheata sunt aliatii cu care iti poti pregati un frappe savuros cat ai clipi. Iata ritualul prepararii frappe-ului din NESCAFE Brasero asa cum il experimentam noi: PASUL 1: Pune in shaker prima parte din ingrediente: 3 lingurite de cafea NESCAFE Brasero (Mild, Original sau Strong) si 2 lingurite de zahar. Nu uita de apa – pentru inceput doar 2 degete/40ml si 3 cuburi de gheata sa te racoreasca. PASUL 2: Amesteca bine continutul din shaker aproximativ 30 secunde. PASUL 3: Toarna continutul din shaker in paharul special de frappe adaugand restul de apa (aprox 80ml) si completandu-l cu lapte in functie de preferinta (pana la 250ml). Vei obtine o bautura gustoasa si extrem de rece care te va mentine in forma, te va racori si iti va incanta simturile atunci cand caldura te topeste. In plus, va fi gata in mai putin de doua minute, dar il vei putea savura indelung, profitand de cateva ore de liniste in confortul casei tale. NESCAFE Brasero Mild, NESCAFE Brasero Original si NESCAFE Brasero Strong iti vor aduce in fiecare dupa-amiaza gustul verilor racoroase! Incearca-l si tu!

Comentarii (0)

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41