Fructe de sezon cu efect terapeutic

Postat de Corina33 in Fructe pe 18 Aug 2010 | 4698 vizualizari

Comentarii (11)

29.08.2010, 15:42

Interesant articolul tau Corina..................uite asa mai invatam si noi cate ceva.Pup!...............

29.08.2010, 15:50

Multumesc Medi

31.08.2010, 11:46

super corinuta felicitari pt articol e minunta si avem de invatat destule din acest articol minunat

02.09.2010, 15:09

Nadina, asa este, in fiecare zi invatam ceva nou!

02.09.2010, 15:31

04.09.2010, 23:12

super. Pot sa congelez? se pastreaza din calitati, pe iarna?

11.09.2010, 11:46

Sidymultumesc

11.09.2010, 11:47

Prin congelare, fructele si legumele isi pastreaza aproape in intregime substantele nutritive, culoarea si aroma. Iar datorita temperaturii foarte scazute la care sunt pastrate, este impiedicata inmultirea microorganismelor

11.09.2010, 12:12

super corinuta articolu tau =De bine de retinut

24.09.2010, 19:23

si catina este foarte buna. dar trebiue culeasa in octombrie, dupa caderea frunzelor. cel mai bine este sa o mancam proaspata, dar se poate si conserva in miere. eu tin borcanele la frigider.
daca gasiti miere poliflora zaharisita este foarte buna. incercati sa nu cumparati miere cu o usoara spuma deasupra, deoarece a fost incalzita si are mai putine proprietati.

12.02.2011, 20:33

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!