GATITUL IN VASELE DELIMANO...MAREA AVENTURA...

Postat de ela in Ustensile de bucatarie pe 8 Ian 2012, 19:19

Articol pe placul a 15 bucatarasi
comenteaza

Am vazut reclama la vasele delimano,chiar pe blogul meu personal(daca mi-am pus si eu reclame :))) ) si mi-a placut tare mult cum aratau,sunt tare aspectuoase.

M-am tot uitat la ele,le-am dat tarcoale ceva timp:)),am tot poposit pe blogul de la delimano...Eram in dilema,voiam tot setul,chit ca mare parte din ele le aveam la fel in versiunea de la tefal si eram multumita de ele.Dar cand imi intra ceva in cap ca imi trebuie,nu imi mai iese :)).Intamplator am ajuns sa vorbesc cu Gaby_d despre ele si concluzia a fost ca nu le mai vreau chiar daca deja facusem comanda...Dar m-a sunat cineva de la delimano si m-a convins...

La mega-setul pe care l-am comandat in valoare de 800lei si am platit 48lei transportul,am primit gratis carte de bucate, doua vase de gatit la abur la microunde,tigaia de clatite,un bon valoric de 20lei pe care pot sa il folosesc la o comande de peste 200lei in urmatoarele opt saptamani(si care sigur va ajunge la cosul de gunoi ca nu o sa mai am cand sa il folosesc),am primit si un card de vip pe care l-am platit dar nu stiu la ce imi foloseste :)),dar este valabil un an....Cam asa a inceput totul...

Le-am primit si mi-au placut la nebunie,mor de dragul lor...Nu am apucat sa le folosesc cum trebuie decat azi...Fiersesem niste cremvursti si niste paste im doua oale mai mici,dar inca nu imi puteam da cu parerea despre ele.Ieri insa,am facut o omleta in tigaia cea mica de 20cm si nu mi-a venit sa cred cat de repede a fost gata,nici nu am amestecat de doua ori in omleta ca a fost gata...Nu am folosit decat un strop de ulei si am pus tigaia pe foc,am lasat pana s-a inrosit manerul termic(au cam toate manere termice),am pus compozitia in tigaie si totul a fost gata cat ai clipi....

La spalat snici nu am avut ce sa spal de pe ea.Azi am pregatit si o budinca de ciocolata in craticioara cea mai mica si a fost gata la fel de rapid.Am lasat un minut in apa calda si s-a luat tot restul de budinca din ea.Apoi am pregatit un gratar in tigaia gril si m-am indragostit iremediabil de aceasta tigaie...Carnea a fost gata mai repede decat credeam...In prima faza bucatile de carne s-au umflat si dupa aceea s-au prajit,au ramas suculente in interior si crocante in exteror,exact asa cum le fac ei reclama.Cand am luat felia de carne de pe gril,a curs zeama din ea,pe cand in tigaile obisnuite carnea se usuca...Carnea a avut un gust de parca ar fi fost fiarta si prajita in acelasi timp,avea un gust delicios....Am facut si legume in tigaia wok azi...nici nu a trebuit sa amestec in ele si au fost gata in 10minute.

La spalat,vasele se spala singure :)) nu prea ai ce spala la ele,dai cu un burete moale,cu apa si detergent si gata.Tigaile trebuie unse doar cu putin ulei inainte de gatit(un sevetel pe care ai pus ulei este suficient).

Mncarea este gata foarte repede.Combinatia intre invelisul de ceramica si stratul de aluminiu din exteriorul vasului difuzeaza caldura in mod constant pe toata suprafata tigaii si pastreaza intacte vitaminele si mineralele alimentelor,spun ei.

Manerul vaselor este prevazut cu senzor termic care indica cand acestea sunt suficient de fierbinti pentru a fi folosite,inrosindu-se in partea cea mai apropiata de vas.

In concluzie,daca vrei sa mananci sanatos si gustos,vasele de la delimano sunt perfecte.Si uite asa le-am facut reclama gratuita celor de la delimano....))

Comentarii (42)

04.07.2014, 18:06

Foarte dezamagita de tigaia Dry cooker! Am crezut ca daca costa mai mult inseamna si calitate dar in cazul Delimano nu se aplica regula. Abia am cumparat-o si am folosit-o doar doua zile. Azi a folosit-o si baietelul meu de 12ani , si-a prajit niste paine, dupa care a spalat-o rapid sa nu vad eu ca s-a ars. A spalat-o cu un burete de vase obisnuit care Re doua parti, copilul a dat cu partea mai abraziva sa fie sigur ca se ia arsura, dar ce sa vezi s-a luat ceramica . Retineti , nu a folosit sarma ci doar partea abraziva a buretelui deci nu e valabila reclama lor de pe cutie care spune "scratch-resistant" , Apoi stratul de ceramica e foarte subtire , deci calitate zero , asa ca aveti grija ce va cumparati si daca totusi reclamele pozitive va incanta si va luati ceva de la ei sub nici o forma nu lasati pe altii sa umble cu tigaile Delimano, nu sunt asa rezistente cum le lauda ei !

ela

ela
18.07.2014, 12:42

nu poti sa stii ce a facut exact copilul....eu sunt super incantata de oalele de la delimano,dry cooker nu mi-am mai luat ca am oalelele,dar caliatea este foarte buna la ele,exceptand tigaia de 20cm care s-a facut praf din start

17.03.2015, 17:03

Buna ziua, am si eu cratita de 24 cm si tigaia de 24 cm de la Delimano. Cratita se comporta foarte bine la prepararea legumelor la abur, dar tigaia m-a dezamagit foarte tare. La prima utilizare a fost ok, dupa care orice am prajit in ea, tigaia se arde pe fund desi eu la fiecare utilizare o ung cu putin ulei.

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!