Hanu' berarilor

Postat de Bucataras in Restaurante pe 12 Noi 2009, 16:20

Articol pe placul a 3 bucatarasi
comenteaza
Hanu' berarilor

Hanu' berarilor s-a deschis nu de mult in locul fostei case Bucur. Cladirea este superba, iar seara frumusetea ei este pusa in evidenta de un sistem bine gindit de lumini.

Esti intimpinat de zimbetul fetelor "plasatoare" la intrare si de muzica de calitatea a violonistului (video jos). Saloanele sint cochete si te protejeaza de zumzetul restaurantelor open-space. Am numarat aproximativ 6 sali, dintre care una stil bar.

Surpriza neplacuta: tochitura moldoveneasca rece si fara gust

Meniul este bogat si pare delicios la prima vedere. Noi am avut surprize insa. Am comandat coaste de berbecut cu mamaliguta si tochitura moldoveneasca (foto 1). Cred ca a durat 40 de minute (!) pina ne-au fost aduse, iar tochitura n-a putut fi mincata. Se racise, iar carnea era pusa uscata intr-un platou alaturi de mamaliguta si oul ochi ... Coastele de berbecut au fost insa bune (foto 2, dreapta).

Probleme au avut si cei de la masa vecina, care-i reprosau ospatarului ca unul dintre felurile de mincare nu e sarat si "pare vechi".

Am mai avut parte de o surpriza incredibila. Irina a vrut sa comande un pahar cu vin rosu: "nu mai avem", a sunat raspunsul. Ori, nu cred ca este normal ca la un restaurant cu pretentii, intr-o zi de miercuri, sa primesti un astfel de raspuns.

Din meniu

Daca ati fost vreodata la Caru' cu bere, fratele mai mare al Hanului berarilor, ati facut cunostinta atunci si cu meniul Hanului. Nu lipseste nici ciolanul cu varza (59 ron - 2 persoane) sau cel cu iahnie de fasole (20 ron). Platoul mioritic( 68 ron, doua persoane: cotlete de berbecut, pastrama de oaie, cirnati de oaie, cartofi la cuptor cu rozmarin) sau Mizilicul romanesc (29 ron - 2 persoane: brinza telemea, cirnati babic, cirnati Plescoi, cascaval, masline negre, rosii, slanina afumata, toba de porc) pot fi eroii serii (bineinteles, cu bunavointa bucatarilor si a chelnarilor, care uneori lipseste).

Gasiti AICI meniul complet.

O idee simpatica

Daca ai chef sa tragi o bere cu baietii, Hanu' berarilor este cel mai nimerit. Cu 9 lei intri in Camera berii si bei gratis cit poti! 1,2,3 ... n beri. La masa poti comanda si bere la metru. Cit costa un metru de bere? De la 39,9 ron daca e berea casei, la 45 ron daca e bere nefiltrata. Cite beri intra la un metru? 10 halbe!

Meniuri de prinz la 22,4 lei (valabile de luni pina duminica intre orele 12-16)

Exemple de meniu de prinz:

- Ciorba de burta

- Ceafa de porc cu cartofi prajiti

- Salata de castraveti murati

- Clatite cu dulceata

sau

- Ciorba de vacuta

- Mititei la gratar (3 bucati) cu cartofi prajiti

- Salata de rosii

- Crema de zahar ars

Oferta de Revelion

Poti sa te inscrii pentru un Revelion la Han. Meniul costa 299 ron.

Azi, 23.11, am luat prinzul la Hanu' berarilor. Totul a fost ireprosabil: mincare, servire, atmosfera. Impecabil. La final am primit si carduri de fidelitate, care-ti ofera 6% reducere in reteaua lor de restaurante.

  • 1Adresa: str. Poenaru Bordea nr 2
  • 2Zona: Podul Victoriei (cobori dinspre CEC, treci Podul Victoriei si mergi pe straduta drept pina-n Han)
  • 3Telefon: 0729.400.800 sau 021-336.80.09
  • 4Tip: restaurant cu specific romanesc

Comentarii (17)

DANY

12.12.2009, 14:55

SANTETI RAI....POATE SANTETI BUNI DOAR IN A CRITICA...INCRECATI SA FACETI FATA LA 100 DE PERSOANE IN RESTAURANT CU PRETENTII FIECARE SI DUPA SA CRITICATI...DE CE NU MERGETI SA FACETI PRACTICA IN BUCATARIE, NU DOAR SA VA JUCATI CU CUVINTE?DIN CATE STIU EU EI NU LIVREAZA PACHETE CA AM INCARCAT SI NOI SA LUAM DE LA EI...ASA CA LASATI-O MAI MOALE..SANTETI PREA CARCOTASI...INCERCATI SA LUCRATI 1 ZI IN DOMENIU SI DUPA SA VORBITI...NICI CA VA MAI URMARESC

24.01.2010, 23:45

nu sunt rautati, daca esti meserias faci fata si la 200 si crede-ma ca stiu ce spun . ceea ce inca nu s-a invatat la noi e sa se ofere servicii de calitate .

16.08.2010, 21:48

De ziua mea am facut o rezervare pt 20 de persoane la Hanul Berarilor. Din start mi s-a impus servirea unor antreuri, pentru ca altfel nu puteau face rezervare pentru atat de multe persoane.
Am acceptat cu greu. Mare prostie am facut.
Antreurile in meniul lor au denumirea pompoasa de "Cvartet de gustari calde". In realitate e o farfurie trista (pe bune, chiar te apuca tristetea cand te uiti la ea) cu cateva bulete de cascaval, cateva chiftele, cateva ciupercute mici mici mici cu o urma de branza si cateva chestii care trebuiau sa fie ficatei dar nu prea aveai cum sa iti dai seama ce sunt. Atat! 30 RON portia.
Nu prea a mancat nimeni din aceste antreuri, cel mai probabil s-au bucurat de ele chelnerii ulterior.
Apropo de chelneri, m-am rugat de ei de 4-5 ori sa dea drumul la muzica in sala, nu m-a ascultat nimeni.
Servirea a fost de "autobaza", chelnerului fiindu-i imposibil sa tina minte cine a comandat ce, prin urmare urla prin sala cine a cerut ce, iar daca nu ii raspundea nimeni lasa comanda pe o masa din zona. Un miserupism general pe-acolo.

Eu unul numai calc in acel "restaurant", localul arata bine, nu zic nu, dar servirea si mancarea lasa de dorit. Am comandat o salata, salata regala ii zice in meniu. In realitate erau doar cateva fasiute de salata, cateva de somon si 2 jumatati de rosii cherry. Cred ca au cel mai insipid bucatar din Bucuresti. Sau cine stie, fiind ora tarzie, au lasat femeile de servici sa gateasca.

Apropo, daca decideti sa ramaneti sa mancati afara, va trebui sa stiti ca veti manca orbeste, dat fiind ca lumini nu au afara, iar ceea ce se afla pe masa e o nebuloasa totala.

Pacat de amplasare si de cladire. La Hanul Berarilor gasiti mancare de cantina la pret de restaurant. Restaurantul IKEA e lux pe langa ei.

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!