Hanu' berarilor

Postat de Bucataras in Restaurante pe 12 Noi 2009 | 23040 vizualizari

Comentarii (17)

12.11.2009, 23:12

Asta cu "nu mai avem" mi s-a intimplat de foarte multe ori in Bucuresti, mi se pare incredibil sa nu-ti ofere un serviciu care e pus in oferta sau, pe vremea asta, sa refuze practic sa-ti mai ia niste bani. Vina lor...
Asa, din ce vad in filmulet, pare grandios localul.

12.11.2009, 23:19

Da . daca era simbata sa zici ca s-a baut non-stop, toata ziua, mai intelegeam, dar asa ... Fugea naiba un chelner pina n colt la butic si lua o sticla ... si asa ne-au servit mincarea in vreo 40 de minute

13.11.2009, 05:31

Lasa, ca o sa vi se duca duhu (si asa esti doar o "inchipuire ) Si cand va vor vedea cei dintr-un restaurant, Brrrr, alarma:"Au venit cei de la Bucataras!!"

13.11.2009, 10:31

Da, ne facem si niste tricouri pe care sa scrie intimplator, mare, Bucataras.ro

13.11.2009, 12:26

o, ce ma bucur ca impartasiti cu noi experientele de prtin localuri/restaurante, sa stim pe unde merita/nu merita mers.. desi arata impresionant, asemenea gafe nu-s permise intr-un loc cu pretentii..

e-Restaurant.ro

13.11.2009, 12:56

@ anca

Sa-ti povestesc despre ultima bere de la Vila Rodizio sau despre ciupercile rancede de la Capsa (5*) ?

BlondaDeLaMarketing

13.11.2009, 13:02

Misto articol . Noi am patit-o cu berea, in alt local, unde ne-au spus ca nu mai au decat o sticla de Heineken .

Interesant ce spui de violonist, noi am avut parte de dansuri populare cand am fost acum vreo luna . Pe care le-am filmat si eu vreo cateva secunde, dar filmuletul mi-a iesit prea mare si n-am stiut cum sa-l micsorez astfel incat sa pot sa-l pun pe blog :(. Daca poti sa-mi dai o sugestie in acest sens ti-as ramane recunoscatoare.

rivka

13.11.2009, 13:05

de acord anca nici eu nu as mai merge a doua oara, daca tot dau bani sa ies sa mananc in oras atunci sa stiu pentru ce ca si acasa pot manca super luxos de altfel , pregatit in conditii de igiena ca la mine in bucatarie(ca in restaurante de genul asta am intotdeauna suspiciuni, hehe, stiu eu ce stiu) si nu mi se intampla daca poftesc un pahar de vin sa nu mi-l pot permite.
cladirea arata bine, da....
pentru mancare rece nu as plati zau, as trimite farfuria inapoi.

rivka

13.11.2009, 13:14

si meniul e foarte simplu din cate vad, nimic complicat iesit din comun, in orice caz nu sunt meniuri pentru care se accepta sa astepti 40 minute si sa le primesti uscate? reci pe farfurie .
probabil ca in bucatarie nu merg treburile pe roate ...sau managementul lasa de dorit

13.11.2009, 17:24

Mai, sa nu dramatizam, e frumos restaurantul, cu toate stingaciile chelnerilor. citi si reportajul de pe blogul "blondei de la marketing"

13.11.2009, 19:11

Rivka, exact asta e ideea, eu sunt absolut convinsa ca pot manca acasa orice delicatesa am chef, poate mult mai bine pregatite decat in restaurant, desi e drept ca nu e cazul sa fie asa peste tot!dar daca tot ies si dau de 'n' ori mai mult decat face, macar sa fie de calitate, a nu se citi de fite, de la intrare pana la iesire...sotul meu a facut practica intr-un restaurant cunoscut, acum niste ani, cand a facut el cursul de bucatarit, si din acel moment i s-a cam luat elanul de a manca la restaurante, dupa ce a vazut ce si cum se prepara acolo..

rivka

13.11.2009, 19:53

bucataras ai dreptate cladirea e minunat de frumoasa se vede in poze(nu stiu in realitate daca toate detaliile sunt tip top banuiesc ca da-mesele, fetele de masa , etc) iti ia ochii , ma si vad locuind acolo , important este daca iesi intr-o seara la restaurant cu familia sa te relaxezi sa te simti bine si sa mananci bine si sa nu te doara burta peste noapte daca intelegi ce vreau sa zic sa nu-ti para rau de banii dati, poate chelnerul respectiv a avut apoi probleme cu seful de sala ca a spus ca nu mai e vin, ai dreptate urgent ar fii trebuit sa se urce in masina cineva sa cumpere o sticlla...
dar casa resp e frumoasa daaaaaa...

john

15.11.2009, 17:55

atmosfera frumoasa-merita incercat

io

09.12.2009, 12:48

dap..noi comandam diverse meniuri si mergeam sa le luam. nu a existat o singura data sa nu lipseasca ceva. mi se pare o lipsa totala de profesionalism. sunt varza. ciorba de burta de 1000 de ani, salate lipsa, crutoanele la fel...

NOI NU MAI COMANDAM!!

DANY

12.12.2009, 14:55

SANTETI RAI....POATE SANTETI BUNI DOAR IN A CRITICA...INCRECATI SA FACETI FATA LA 100 DE PERSOANE IN RESTAURANT CU PRETENTII FIECARE SI DUPA SA CRITICATI...DE CE NU MERGETI SA FACETI PRACTICA IN BUCATARIE, NU DOAR SA VA JUCATI CU CUVINTE?DIN CATE STIU EU EI NU LIVREAZA PACHETE CA AM INCARCAT SI NOI SA LUAM DE LA EI...ASA CA LASATI-O MAI MOALE..SANTETI PREA CARCOTASI...INCERCATI SA LUCRATI 1 ZI IN DOMENIU SI DUPA SA VORBITI...NICI CA VA MAI URMARESC

24.01.2010, 23:45

nu sunt rautati, daca esti meserias faci fata si la 200 si crede-ma ca stiu ce spun . ceea ce inca nu s-a invatat la noi e sa se ofere servicii de calitate .

16.08.2010, 21:48

De ziua mea am facut o rezervare pt 20 de persoane la Hanul Berarilor. Din start mi s-a impus servirea unor antreuri, pentru ca altfel nu puteau face rezervare pentru atat de multe persoane.
Am acceptat cu greu. Mare prostie am facut.
Antreurile in meniul lor au denumirea pompoasa de "Cvartet de gustari calde". In realitate e o farfurie trista (pe bune, chiar te apuca tristetea cand te uiti la ea) cu cateva bulete de cascaval, cateva chiftele, cateva ciupercute mici mici mici cu o urma de branza si cateva chestii care trebuiau sa fie ficatei dar nu prea aveai cum sa iti dai seama ce sunt. Atat! 30 RON portia.
Nu prea a mancat nimeni din aceste antreuri, cel mai probabil s-au bucurat de ele chelnerii ulterior.
Apropo de chelneri, m-am rugat de ei de 4-5 ori sa dea drumul la muzica in sala, nu m-a ascultat nimeni.
Servirea a fost de "autobaza", chelnerului fiindu-i imposibil sa tina minte cine a comandat ce, prin urmare urla prin sala cine a cerut ce, iar daca nu ii raspundea nimeni lasa comanda pe o masa din zona. Un miserupism general pe-acolo.

Eu unul numai calc in acel "restaurant", localul arata bine, nu zic nu, dar servirea si mancarea lasa de dorit. Am comandat o salata, salata regala ii zice in meniu. In realitate erau doar cateva fasiute de salata, cateva de somon si 2 jumatati de rosii cherry. Cred ca au cel mai insipid bucatar din Bucuresti. Sau cine stie, fiind ora tarzie, au lasat femeile de servici sa gateasca.

Apropo, daca decideti sa ramaneti sa mancati afara, va trebui sa stiti ca veti manca orbeste, dat fiind ca lumini nu au afara, iar ceea ce se afla pe masa e o nebuloasa totala.

Pacat de amplasare si de cladire. La Hanul Berarilor gasiti mancare de cantina la pret de restaurant. Restaurantul IKEA e lux pe langa ei.

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!