Harissa

Postat de aziz in Condimente pe 4 Apr 2011 | 5073 vizualizari

Comentarii (23)

04.04.2011, 23:38

daca-i iute, atunci este pe gustul meu

05.04.2011, 07:38

boss exact cit trebuie ,delicioasa si cu smantina asa cum stiu eu unii

05.04.2011, 09:39

iute si bun eu si la micul dejun mananc sos iute daca se ofera cineva cu mojarul as vrea si eu eu vreau unul din ala greu

05.04.2011, 09:59

Eu am gustat in Tunisia si am simtit ca-mi ia foc gura.

05.04.2011, 10:16

criss este si mai putin iute dar cred ca ar trebui lungita cu putin suc de rosii si eventual ii dai un clocot,dar avind in vedere ca e din chili e clar ca iti ies flacari ca la dragon

05.04.2011, 10:17

adinaaaaa eu prima fata

05.04.2011, 12:49

super trec la fapte sotu-lui meu ii plac la nebunie sosurile iuti

05.04.2011, 13:03

spor la treaba lia

05.04.2011, 13:14

05.04.2011, 13:25

bella

05.04.2011, 13:33

tot ce e iute mie imi place!!!!!!! as fi in stare sa mananc ardei iuti pe paine!

05.04.2011, 13:34

dya sotul meu o sa mi-o ceara in curind si-n apa asa de mult ii place si sint inca multe alte variante ,cum mai descopar cum mai postez

05.04.2011, 19:53

Multumesc pentru reteta; esti o comoara

05.04.2011, 20:13

mihaela ma faci sa

05.04.2011, 20:17

E adevarat; invatam atatea lucruri noi unele de la altele pe acest site

06.04.2011, 19:25

asta poti sa-o mai spui o data

07.04.2011, 01:37

Grozava reteta
Eu am luat la tub, dar tot mai buna cred ca e cea facuta acasa

07.04.2011, 12:03

si eu zic la fel e proaspata si aromele se simt mult mai bine

07.04.2011, 14:28

trebuie sa incerc si eu dar cu mai putini ardei iuti .... ofi la fel de bun???

08.04.2011, 10:01

motane ce ai de pierdut ,zic si eu

09.04.2011, 13:32

09.04.2011, 19:19

criss

09.04.2011, 19:19

astazi am facut o portie si am adaugat ardei gras rosu copt ii da un gust superrrr deliciossss

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!