In loc de MasterChef episodul 3. Ce spune cineva care a fost in concurs!

Postat de Bucataras in Cu de toate pe 5 Apr 2012 | 4203 vizualizari

Comentarii (14)

05.04.2012, 23:07

Ce pacat ca nu poti spune mai mult) Deci degeaba comenteaza toti ca sunt bucatari precum Copolovici si Porumboiu in concurs,care desi nu au diploma castiga bani de pe urma mancarurilor gatite de ei. Eu m-am uitat la primele 2 editii,fiindca maruntica asa a vrut sa petrecem timp impreuna,si-o fi zis ca daca-i de bucatarit precis ma intereseaza) Nico,eu tare m-am bucurat cand te-am vazut acolo si m-am intristat ca nu ai trecut mai departe,am vazut ca cei ce ti-au gustat preparatul l-au laudat. Master Chef il pot compara pe deplin cu Delimano.Ia sa merg si eu acolo cu o poveste" ti-a murit mama, tata, ti-a fost batut copilul, ai fost la inchisoare, ai luat droguri".

05.04.2012, 23:34

Nico,poate suntem datori sa incercam,chiar daca dupa aceea umilinta ne pune la colt Eu una m-am lecuit cu orice fel de competitie,poate nici nu aveam ce sa caut acolo,oricat ar fi fost pretentiile de mici.
Cei care trebuie,ne stiu exact valoarea si stiu ce sa aprecieze la noi.
Locul tau in clasament nu inseamna ca aceea este valoarea ta.Esti o profesionista si pui mult suflet,dar nu ai timp prea mult pentru site si asta se noteaza.
Numai bine Nico si nu te amari degeaba,chiar nu merita.

06.04.2012, 14:52

Draga mea Nico eu am mai scris intr-un comentariu pe aici, despre..."minunatele si mirobolantele" penne alla arabiata preparate la Master chef....
Eu stiu cam cate cursuri de specialitate ai facut si inca faci in acest domeniu si stiu ca nu sunt multe fete pe site-uri sau pe bloguri care sa se ridice la nivelul tau...dar tu nu te lauzi cu asa ceva. ceea ce faci, faci pentru tine, ca iti place si esti interesata de ele...
Am avut norocul sa te cunosc personal si te consider surioara mea mai mica, si stiu ca esti o fata exceptionala, care realizeaza tot ce isi pune in cap.
Asa ca nu te necaji ca nu le-a placut "purcelusilor" tochitura ta..ceea ce nu cred , pentru ca a diua seara, dupa ce te-am vazut in concurs, la Povestiri de noapte iar ti-am vazut tochitura. Deci...le-a placut si sunt sigura ca au ras farfuria !!!
Capul sus si dai inainte cu preparatele tale( cand ai timp) ca doar noi stim de ce esti in stare...si pentru noi , grupul cu care te intilnesti in fiecare an la Alba Iulia , stii ca esti pe locul I, esti PRIMA !!!
Te tzuc Nico draga

06.04.2012, 18:34

nu fii trista Nico ;stii si tu ca ai fost poate cea mai buna si imi pare rau ca nu am avut cum sa te vad
Capul sus si mergi inainte cu mindrie

06.04.2012, 20:20

Nu numai ca stiu cat esti de priceputa, dar am fost acolo sa te sustin si am vazut si ce au preparat ceilalti concurenti. Nu te mai necaji! Pentru mine esti cea mai tare din parcare si cred ca daca faceai paela erai intre finalisti care marti vor gati. Mergi inainte!

07.04.2012, 06:40

Draga Nico,daca tu nu poti spune mai multe vazute acolo,noi putem spune ce am vazut la tv;
un juriu corupt!!!!
concurenti cu pile(unii)!!!
concurenti care au venit sa faca circ de 2lei,probabil din lipsa de ocupatie(fata de la morti)!!!!
nu stiu pentru ce ne uitam la aceasta emisiune ca nu ne transmite nimic!!!
Nico,sa fii puternica,sa mergi cu capul sus pentru ca tu-ti cunosti valorile dar si noi!!!!

07.04.2012, 15:01

Va multumesc dragelor pentru frumoasele cuvinte iar Mariana Scarlat a vazut si ea,deoarece a fost cu mine, mai multe fete m-au sustinut,au fost cu mine la filmari si le multumesc, prietene adevarate care si-au lasat casa si familia si 12 ore au fost alaturi de mine. Cu siguranta voi persevera si imi voi imbunatatii cunostintele dar nu voi mai participa niciodata la astfel de concursuri(mascarade)este a doua oara cand patesc asa ceva si exact cum am mai spus daca vedeam ca persoanele respective erau mai bune imi scoteam palaria in fata lor si recunosteam ca mai am de invatat, dar asa?? Cu aceasta reteta am participat la Bucharest Food Festival cu o demonstatie alaturi de Horia Varla, Chef Cezar si Don Mariano, cu aceeasi reteta am aparut pe un post de TV gastronomic din strainatate, cu aceeasi reteta am castigat la Jurnalul National iar reteta a fost cuprinsa in Volumul sase al cartii lui Radu Anton Roman, deci va intreb daca pana acum am tot castigat cu aceasta reteta unde este problema??? adica toti au apreciat-o mai putin cei trei purcelusi. Inca ceva ca sa faci 3 creveti sotati, un orez si un sos sau sa fierbi niste paste cu sos din conserva sau sa faci o supa si sa fie apreciate ca sunt preparate de Masterchef, eu cred ca m-am achitat exemplar fata de ce am avut de facut, in plus am preparat tochitura + mamaliga, cred ca si mie imi era mult mai usor sa trag la tigaie 3 creveti, asta nu este gastronomie, este o fitza care se face repede si da bine, atat nimic mai mult. Am si eu retete de creveti si fructe de mare dar mi s-a parut frumos sa fie un preparat care necesita ceva pricepere si timp, dar se pare ca am gresit. Daca ne uitam la Masterchef USA vor observa ca Whitney Miller a castigat finala cu un snitzer parca cu garnitura de spanac daca imi aduc aminte, deci dragilor a fost ceva simplu si gustos. Ca o concluzie, imi voi consolida cunostintele gastronomice si le voi pastra doar pentru a prepara retete pentru mine, familia si prietenii mei si le voi atasa cu mare drag pe Bucataras. Va doresc o zi minunata.

07.04.2012, 23:07

te imbratisam Nico!

08.04.2012, 14:37

Va multumesc tuturor.

08.04.2012, 17:29

Capul sus, Nico!

08.04.2012, 17:49

Nico,ce nu ne omoara ne face mai puternici.Tu,cu siguranta ai devenit mai poternica dupa experienta aceasta.Felicitari pentru tot ce faci

08.04.2012, 21:06

Va multumesc tuturor pentru incurajari, sincer cei care ma cunosc va pot confirma nu sunt o plangacioasa, NEVER, sunt o persoana care ii respecta pe ceilalti dar nu suport nedreptatea si circul ieftin mi se pare de prost gust, iar milogeala(cerutul sorturilor) mi se pare cea mai mare degradare. Credeti-ma daca faceam asa aveam sortul deoarece Florin Dumitrescu a fost 50-50 dar nu m-=am milogit drept pentru care au trecut altii. Mergem inainte.
Poop

08.04.2012, 23:04

te cred nico ,am participat si eu la o emisiune unde aproape totul era regizat...nu te descuraja ,capul sus

24.04.2012, 17:39

Esti o deosebita care gateste cu pasiune . Master chef-ul asta este un balci adevarat , macar daca gaseau niste prezenatori si jurati mai charismatici , era ceva de el .
Ar trebui ca sefu' sa inregistreze ceva retete cu bucatarasii mai telegenici si sa le dea la tv , cred ca ar avea mai mare succes .
Pacat ca ti-a ramas un gust amar dupa asemenea experienta . Apreciez mult pasiunea si perseverenta ta culinara.

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!