Intalnire de suflet

Postat de Bunica in Bucataras in oras pe 30 Aug 2014, 17:20

Articol pe placul a 16 bucatarasi
comenteaza

Cu emotie in suflet, am pasit pe poarta liceului pe care am parasit-o acum 44 ani. Parca totul a ramas impietrit de timp. Intrand in scoala m-am indreptat spre usa deschisa a clasei din care se auzeau glasurile vesele ale fostilor mei colegi.

In jurul catedrei se aflau profesorii care au fost gasiti de colega organizatoare: dl. dirig. Alexandru Marioara(profesor de chimie), dl. Gogu Ionescu(profesor de sport) si dl. dir. adj. Cocosila G.

Domnul diriginte a strigat catalogul. Au raspuns "prezent" 21 din cei 42 de absolventi. Fiecare a facut o prezentare succinta a intamplarilor din viata. 

Dupa ce am mai facut cateva fotografii in fata liceului, ne-am indreptat spre reustaurant unde am ciocnit o cupa de sampanie, s-a ras, s-a dansat si nu in ultimul rand s-au continuat discutiile despre "Ce-ai facut tu in ultimii 44 de ani?".

Peste fiecare dintre noi timpul si-a pus amprenta netinand cont de dorintele noastre, insa sufletul a ramas acelasi.
Seara s-a incheiat intr-o atmosfera vesela!

Comentarii (19)

01.09.2014, 16:50

Multumesc mult!

01.09.2014, 16:59

Am fost o clasa foarte unita.Nu ne-am certat,nu ne-am barfit,ci tot timpul ne-am ajutat.Poate si faptul ca aproape toti eram interni(la internat) ne-a unit.

09.09.2014, 21:19

Ce emotii ai trait, cate amintiri, cate au fost de povestit. Asa cred ca a fost!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!