Interviu cu Mihai Daraban, initiatorul proiectului PizzaLivrare.ro

Postat de RadaMateescu in Tehnici pe 30 Oct 2012, 12:04

Articol pe placul a 1 bucatarasi
comenteaza

PizzaLivrare.ro: o inovatie pe piata romaneasca a comenzilor online pentru pizza

 

Rada Mateescu: Ce este, practic, PizzaLivrare.ro ?

Mihai Daraban: Este o platforma  pe care restaurantele si pizzeriile se pot inregistra pentru ca, ulterior, sa ofere clientilor lor posibilitatea de a vizualiza in intregime meniurile acestora si de a face rapid comenzi pentru pizza direct online.

 

R.M.: Fiind un serviciu nou pe piata romaneasca, cum a luat nastere ideea la nivel national ?

M.D.: Ceea ce m-a inspirat in conceperea acestui site nu a fost neaparat o mare pasiune pentru industria alimentara, ci, mai degraba, faptul ca am observat in Romania o cerere foarte mare a consumatorilor de rand pentru produse tehnologice, cerere care este intr-o continua crestere.

 

R.M.: Colaborati doar cu pizzerii sau si cu alte categorii de servicii de tip fast-food sau restaurante cu alt specific ?

M.D.: Deocamdata ne concentram doar pe pizzerii, avand in vedere faptul ca pizza e alegerea principala a majoritatii celor care comanda mancare acasa sau la locul de munca etc.

 

R.M.: Cum functioneaza mai exact PizzaLivrare.ro si cum se efectueaza comenzile?

M.D.: Comenzile pot fi efectuate sau trimise la pizzerii/restaurante in doua formule diferite. Cel mai rapid mod de a efectua o comanda este, evident, urmand procedura online, insa dam clientilor nostrii care se simt mai in largul lor intr-o conversatie live si posibilitatea de a efectua comenzile telefonic.

 

R.M.: Care sunt optiunile clientului in ceea ce priveste modalitatile de plata a comenzii ?

M.D.: Metoda folosita deocamdata este plata la livrare. Dorim, in mod special, sa pastram la inceput aceasta modalitate traditionala de plata la primirea comenzii, iar apoi, pe parcurs, sa introducem mai multe metode, inclusiv plata cu cardul sau prin paypal.

 

R.M.: Colaborati cu anumite firme de curierat sau avetii proprii curieri care onoreaza comenzile clientilor ?

M.D.: Nu lucram cu vreo firma anume de curierat. Pizzerile si restaurantele sunt responsabile cu livrarile comenzilor, comenzi care vor fi livrate in modul obisnuit al fiecarui restaurant sau al fiecarei pizzerii.

 

R.M.: Care sunt avantajele de care beneficiaza clientii PizzaLivrare.ro ?

M.D.: In primul rand, clientii nostri beneficiaza de un sediu central unde pot vedea toate restaurantele din orasul lor si unde pot descoperi unele noi pe care nu le-au remarcat. De asemenea, clientul poate sa sorteze restaurantele pe baza anumitor criterii, aspect foarte important pentru comanda. Aceste criterii includ un sistem de rating care are la baza experientele anterioare ale altor clienti si care evidentiaza reputatia mai mult sau mai putin buna a unui restaurant anume. Sortarea se mai poate face dupa pret sau dupa timpul necesar livrarii comenzii, toate aceste aspecte reprezentand niste criterii importante de luat in considerare inainte de efectuarea unei comenzi. Cele mai multe restaurante si pizzerii nu beneficiaza de un meniu online complet si actualizat pentru a putea fi vizualizat, in schimb, clientii nostri vor putea fi permanent la curent cu meniurile complete, inclusiv cu preturile actualizate, pentru a putea stii dinainte valoarea exacta a comenzii lor. Alt plus pentru client este usurinta si rapiditatea comenzii online. Dupa prima comanda, avand adresa si informatiile personale stocate in baza de date a restaurantelor, clientul nu mai trebuie sa repete aceasta operatiune de introducere a datelor salede fiecare data cand face o comanda. Acest fapt transforma comanda online intr-o experienta placuta, satisfacatoare si eficienta.

 

R.M.: Ce orase din tara acopera serviciile PizzaLivrare.ro ?

M.D.: Suntem prezenti deja in cele mai mari orase din tara, Bucuresti, Cluj, Timisoara, Brasov, Oradea si Satu Mare. Avem deja inscrise in baza de date peste 500 de restaurante si pizzerii de unde clientii nostri pot comanda, iar acest numar creste pe zi ce trece.

 

R.M.: Cu cate pizzerii din fiecare oras veti colabora, cate optiuni vor avea clientii PizzaLivrare.ro la dispozitie ?

M.D.: Nu avem vreo limita in ceea ce priveste colaborarile noastre. Toate pizzeriile si restaurantele care sunt interesate de acest serviciu pot beneficia de platfoma online pentru pizza delivery, PizzaLivrare.ro.

 

R.M.: Trei elemente-cheie care definesc principiile serviciilor oferite de PizzaLivrare.ro:

M.D.: Meniuri si preturi online actualizate, fara sa fie nevoie de sertare pline de pliante cu preturi si meniuri expirate. Procedura de comanda usoara online, fara telefoane complicate sau prelungite. O paleta foarte mare de restaurante si pizzerii din care clientii pot alege. Cele trei cuvinte-cheie care ne definesc sunt: actualizare, usurinta si diversitate.

 

Comentarii (0)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]