Interviurile Bucataras: Adinuta

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 2 Noi 2011 | 3822 vizualizari

Comentarii (385)

07.11.2011, 11:59

Dia, ieri te-am lasat sa te plangi, dar gata, schimbam foaia Ia zi, de azi esti altfel?

07.11.2011, 12:06

Tocmai am avut in vizita niste organe de control So,I am so happy!!!!!
Adinuta,trebuie sa indrept niste treburi si mi-e o ciuda pe "carapacea" asta atat de inutila de cele mai multe ori
sa ai o zi frumoasa tare draga mea draga

07.11.2011, 18:49

Medi Sper ca si tu ai avut o zi buna!

08.11.2011, 22:37

Esti extraordinara
Felicitari pentru articol

11.11.2011, 11:30

Mena, iti multumesc din suflet

11.11.2011, 18:34

12.11.2011, 21:33

M-ai facut sa zambesc, esti tare

22.11.2011, 22:27

Ce frumos scrii tu acolo tizu meu ,sa stii ca sendvisul cu gem si salam o fi a boala a copilariei ,ca si maruntica mea l-a facut,dar ea l-a si papat ,l-a si laudat
Iti doresc bafta in tot ceea ce faci

23.11.2011, 00:59

Oana, multumesc

23.11.2011, 01:01

Adinutule, mie-mi place de fetita ta, clar zace multa creativitate in ea, pare isteata foc, stiu eu ce zic Multumesc de urare, la fel si tie

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!