Interviurile Bucataras: Anca_rm

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 28 Mar 2014, 14:35

Articol pe placul a 31 bucatarasi
comenteaza

 

Anca a intrat in randul bucatarasilor de mai putin de un an. Prezenta discreta, sensibila as spune eu, placuta si pasionata de bucatarie.  Si cu picioarele bine infipte in pamant, as mai adauga. Dar sa o lasam pe ea sa ni se destainuie in randurile ce urmeaza.

Antreul

1. Sa ne prefacem ca nu ne stim aproape deloc. Asadar, cine esti si ce ai facut in ultimii 20 de ani?
Pentru inceput ar fi bine sa ma prezint .Sunt Anca Roman , locuiesc in Oradea si anul asta voi implini 33 ani. Aici va fi destul de greu pentru ca nu prea imi place sa vorbesc despre mine. Cei care ma cunosc stiu asta foarte bine, stiu ca sunt rezervata in a da detalii despre viata si activitatile mele. In ultimii 20 ani am terminat liceul , am fost la sectia de turism la un liceu din Oradea , unde am invatat si vazut multe lucruri minunate . Apoi am urmat Facultatea de Stiinte –Economice ( l-as bate acuma pe cel care mi-a depus dosarul ) si la doua saptamani dupa ce am dat licenta m-am angajat la o firma din oras unde parca sunt inchisa , imi doresc sa plec dar nu imi iese.
Eii si acum urmeaza partea frumoasa . In firma in care m-am angajat l-am cunoscut pe sotul meu in 2006, iar un an mai tarziu ne-am casatorit . Acum aproape 3 ani a venit pe lume cea care ne lumineaza zilele si ne face sa zambim oricat de stresati sau obositi am fi, ingerasul nostru Oana. Sunt o fire vesela , dar uneori simt nevoia sa ma retrag putin in lumea mea sa fiu doar eu cu mine.
2. Care sunt calitatile pe care prietenii le apreciaza la tine?
Nu am foarte multi prieteni si nici nu i-am intrebat niciodata dar cred ca discretia si sinceritatea (poate fi si defect asta nu?) .
3. Principalul tau defect?
 E greu sa acceptam ca avem defecte , dar sigur ele exista . Unul din cauza caruia multe persoane ma considera pretentioasa si dificil de abordat este ca stau deoparte si astept sa vad cu cine am de-a face, inainte de a spune mai mult decat cere bunul simt sau de a ma lega intr-un fel de cineva.
4. Care sunt cele mai indraznete planuri pe care le ai?
Sa pot sa plec intr-o calatorie in jurul lumii, sa vad tot ce e frumos pe acest pamant. Acesta este un vis, nu stiu daca se va implini vreodata dar de visat suntem liberi sa visam . Un plan mai realist este sa reusim sa ne construim o casa cu o curte mare .
5. Cum te-ai indragostit de Bucataras.ro? (fara sa stii ca site-ul a fost lansat de doi barbati) :))
Aici am gasit ceea ce am cautat si mai mult de atat : retete bune si prieteni virtuali , dar sper sa nu ramana doar virtuali.
6. Unde petreci mai mult timp intr-o zi: pe net sau in bucatarie?
Cel mai mult timp il petrec in fata calculatorului , nu neaparat pe net , asta este meseria .
7. Cand si cum ti-ai descoperit talentul in bucatarie?
 Gatesc de mica , mi-a placut sa stau in bucatarie sa ajut , sau sa incurc in unele cazuri. De la 13 ani am fost nevoita sa ma descurc in ale bucatariei , la inceput a fost mai greu dar cu timpul a devenit o placere .

Felul principal

1.Care e felul de mancare care iti aduce aminte de copilarie?
Tascutele cu branza de vaci facute de bunica si ingrosala cu carnati pe care tot ea o facea .
2. Ce ai manca in fiecare zi si tot nu te-ai satura?
Imi plac prajiturile cu fructe , dar totusi cred ca m-as satura intr-o zi .
3. Unde ai mancat cel mai tare preparat ever?
In Corfu la un restaurant pe malul marii unde am servit creveti cu sos de portocale si taitei lati . Crevetii erau proaspat capturati si serviti intr-o atmosfera placuta si relaxanta .
4. Care e reteta cu care dai pe spate pe oricine, oricand?
Nu stiu , la mine acasa este un du-te vino continuu si se mananca orice, nu face nimeni mofturi . Un prieten imi cere cand vine in Oradea sa ii fac Papanasi fierti.
5. Care e cel mai bun pont culinar pe care l-ai primit vreodata?
Sa folosesc in bucatarie tot ce este comestibil , sa nu arunc nimic .
 
6. Care e cea mai mare boacana pe care ai facut-o in bucatarie?
Imi este rusine sa spun. Am pus zahar intr-o supa de dovleac la indemnul unei vecine. Era atat de sarata ca nu te puteai atinge de ea si a zis vecina : pune o lingura de zahar sa vezi ca o sa fie buna .
7. Ce nu ai manca nici daca ti s-ar oferi la schimb un sac de bani?
Viermi, gandaci si alte de astea .

Desertul

1.Ce ti se pare sexy?
Ochii negri , zambetul si atitudinea glumeata .
2. Cum arata barbatul ideal, in viziunea ta?
Trebuie sa ma inteleaga si sa ma sustina . As putea sa spun ca trebuie sa fie brunet , cu ochi negri si ….dar frumusetea este trecatoare. Ce ramane in urma este sufletul si calitatile .
3. La ce visezi?
Acum visez la vacanta.
4. Ce pasiuni ai?
Imi place sa citesc si sa innot, dar din cauza programului destul de incarcat nu prea am timp .
5. Ce urasti cel mai mult?
 Prostia si falsitatea.
6. Cum te relaxezi?
Sunt mai multe moduri prin care reusesc sa ma relaxez: o plimbare in parc , citind chiar si cateva pagini sau crosetand diverse lucrusoare .
7. Culoarea / genul de muzica / florile preferate?
Culoarea verde, culoarea vie a firului de iarba, a frunzei  ma umple de energie. Muzica buna (zic eu ), ascult cu placere Vivaldi, Strauss, dar si Joe Dassin, Meat Loaf si alte multe . Florile imi plac toate dar cele mai apreciate de mine sunt gladiolele.

Nota de plata

Ai la dispozitie minimum 5 minute si maximum o viata sa vorbesti frumos despre Bucataras.ro. Incepe aici:
E locul unde am fost primita cu bratele deschise si unde ma simt bine. Pentru asta trebuie sa multumesc tuturor bucatarasilor si celor care au facut acest site.
Gasesti aici tot ce cauti de la retete gustoase la distractie si sfaturi atunci cand ai nevoie. Multumesc pentru ca imi apreciati retetele , mai bune sau mai rele , prezentate mai frumos sau mai putin frumos. Multumesc ca m-ati primit in randul vostru .
 

Comentarii (26)

Ina

04.04.2014, 21:24

Imi pare bine de cunostinta, Anca! Felicitari pentru interviu!

Rux

13.04.2014, 16:57

Grozav interviu, fata frumoasa si deosebita! Sper ca intr-o zi sa-ti vezi visul cu ochii si sa te poti plimba cat vei dori in jurul lumii! E frumos sa visam si sa nu ne pierdem speranta, nu se stie niciodata cand visele noastre pot deveni realitate! Te imbratisez si ma bucur sa te cunosc!

08.04.2015, 16:31

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04