Interviurile Bucataras: Mihaela (Mena29)

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 18 Noi 2011, 14:08

Articol pe placul a 36 bucatarasi
comenteaza

Ce ne-a scris in email Mena: "Nici nu aveti idee cat sunt de emotionata si cat m-am bucurat cand am deschis e-mail-ul.Azi am avut o zi nu tocmai placuta iar voi ati reusit sa aduceti soarele pe strada mea. Trag aer in piept si incep". Deci ...

Antreul

1. Sa ne prefacem ca nu ne stim aproape deloc. Asadar, cine esti si ce ai facut in ultimii 20 de ani?

Ma numesc Mihaela. Anul acesta am schimbat prefixul si am implinit 40 de ani, dar eu ma simt inca de 20. In ultimii 20 de ani l-am cunoscut pe cel mai bun si mai frumos barbat din lume, Marius, cu care m-am casatorit. Impreuna o avem pe Oana, care are aproape 17 ani si este un copil bun, frumos si cuminte. Sunt o persoana foarte, foarte romantica,optimista,vesela si deschisa.

2. Care sunt calitatile pe care prietenii le apreciaza la tine?

Majoritatea prietenilor ma apreciaza pentru faptul ca sunt o persoana deschisa, de incredere, pe care se pot baza la bine si la greu.

3. Principalul tau defect?

Principalul meu defect este sensibilitatea, pun foarte mult suflet in tot ceea ce fac si unii profita de acest lucru, reusind astfel sa ma dezamageasca.

4. Care sunt cele mai indraznete planuri pe care le ai?

Ca orice om, am si eu o multime de planuri, unele mai indraznete, altele mai putin Imi doresc foarte mult sa calatoresc in toata lumea, incepand de la turnul Eiffel din Paris pana la Burj al Arab in Dubai.

5. Cum te-ai indragostit de Bucataras.ro?

Prin martie 2010, cautam o reteta pe internet si intamplator am dat peste bucataras.ro. A fost dragoste la prima vedere iar fluturasii din stomac nu au disparut nici pana azi

6. Unde petreci mai mult timp intr-o zi: pe net sau in bucatarie?

Pana sa dau peste bucataras.ro nu-mi prea petreceam timpul pe net, acum insa, este 50/50. Pur si simplu nu ma pot desparti de retetele care mai de care mai interesante si de prietenii mei dragi.

7. Cand si cum ti-ai descoperit talentul in bucatarie?

Aveam vreo 8 anisori, eram in clasa a 3-a...vai, vai Fiind singura acasa, am gasit 5kg de capsuni pe care mama isi planuise sa-le foloseasca la dulceata. Normal ca i-am spulberat toate planurile folosind toti capsunii la spuma. Va dati seama ca din 5 kg au iesit cateva castroane bune incat am fost nevoita sa scot toata mancarea din frigider sa-mi pun capodopera la rece De acolo a inceput totul Aaa...era sa uit, primul meu fel de mancare a fost o ciorba de fasole boabe cu care mi-am surprins intreaga familie. (tot atunci la 8 ani)

Felul principal

1. Care e felul de mancare care iti aduce aminte de copilarie?

Nu o sa uit niciodata budinca de orez pe care am mancat-o la gradinita,mmm

2. Ce ai manca in fiecare zi si tot nu te-ai satura?

Cioco, cioco, cioco, ciocolaaaataaa!! Inghetata cu ciocolata, tort de ciocolata, ciocolata cu ciocolata

3. Unde ai mancat cel mai tare preparat ever?

O ciorba de potroace mancata la Sinaia, eu nefiind un fan al ciorbelor.

4. Care e reteta cu care dai pe spate pe oricine, oricand?

Cand am invitati la masa incerc sa tin cont de ceea ce ii place fiecaruia si pana acum nu cred ca am dat gres. Imi face placere sa gatesc si cred ca si asta conteaza mult.

5. Care e cel mai bun pont culinar pe care l-ai primit vreodata?

Sa pun suflet in ceea ce fac si atunci nu am cum sa esuez.

6. Care e cea mai mare boacana pe care ai facut-o in bucatarie?

Ooo...am facut destule Una dintre ele a fost odata cand eram in vacanta si vrand sa le fac o bucurie alor mei si sa-i astept cu mancarea pregatita, am facut o fasole galbena scazuta, delicioasa. Dorind sa mut vasul cu mancare de pe aragaz pe masa, nu stiu cum, l-am scapat din mana si toata mancarea s-a imprastiat pe jos. Nu va spun cat am plans ca surpriza mea a ajuns in cosul de gunoi.

7. Ce nu ai manca nici daca ti s-ar oferi la schimb un sac de bani?

Melci, pisici si caini.

Desertul

1. Ce ti se pare sexy?

O intalnire romantica, pe plaja, sub razele lunii cu sotul meu.

2. Cum arata barbatul ideal, in viziunea ta?

Bineinteles ca pentru mine, barbatul ideal este asa cum este Marius. Dupa 18 ani de casatorie ne iubim tot mai mult in fiecare zi si acest lucru imi umple inima de bucurie.

3. La ce visezi?

Sa am o casuta cocheta intr-o poienita, in care iarba este de un verde crud, departe de forfota ce ne inconjoara.

4. Ce pasiuni ai?

Cea mai mare pasiune este gatitul, imi place muzica, o carte buna...

5. Ce urasti cel mai mult?

Minciuna, fatarnicia, rautatea si prostia.

6. Cum te relaxezi?

Aici pe site, sau citind o carte buna, ascultand muzica, plimbandu-ma prin parc.

7. Culoarea / genul de muzica / florile preferate?

Culoarea preferata este alb dar imi plac si anumite nuante de albastru, verde si mov. Imi plac multe genuri de muzica, in general prefer muzica de calitate. Florile...toate imi plac, le iubesc!

Nota de plata

Ai la dispozitie minimum 5 minute si maximum o viata sa vorbesti frumos despre Bucataras.ro.

Incepe aici:

Dupa cum v-am mai spus intre mine si bucataras.ro a fost dragoste la prima vedere. Am mai colindat si pe alte site-uri insa nicaieri nu am simtit acel ceva.. Simt ca fac parte dintr-o mare familie minunata. Nici nu am cuvinte sa va spun cat sunt de norocoasa ca l-am descoperit. Este ca un drog, da dependenta si nu te mai poti lasa de el. Aici am cunoscut oameni minunati. Aici imprumut retete, rad pana imi dau lacrimile, aici ne dam putere unii altora sa mergem mai departe si sa lasam in urma greutatiile de zi cu zi. Visez ca intr-o zi sa ne intalnim toti! Rad impreuna cu bucataras, plang impreuna cu el...e pur si simplu perfect!

Comentarii (176)

28.08.2012, 09:48

sensibilitate, bunatate, liniste, dragoste si voie buna, asta am simtit eu in preajma ta.
sa ai parte de tot ce e frumos in viata, asa cum esti tu!!!
te pup Mena pe gropitele tale sexy

08.09.2012, 01:43

Esti o dulce , si impreuna cu Mircea sunteti niste minunati parinti indragostiti noroc ca are cine va aduce pe pamnat , scumpa de Oana

20.07.2013, 10:19

Esti o femeie minunata. Te-am simtit sensibila, aproape de mine exact din momentul in care am devenit "prietene" aici pe bucataras. Spre rusinea mea, abia acum am gasit acest interviu si citind despre tine, parca m-am regasit pe mine...Esti un racusor (ca si mine) romantic, nostalgic, sensibil si bun. Iti doresc sa traiesti in continuare frumos si sa te bucuri de familia ta. Sper ca si ei sa te aprecieze asa cum trebuie (meriti). Te imbratisez cu mare drag!

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21